shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Host » 24. leden 2017 14:37

Možná se chystá fúze dvou menších průs... do jednoho velkého. Je jen otázka zda to bude pod hlavičkou Getty, nebo Shutterstocku :mrgreen: . Tenhle sebevražedný trend frčí na Šutru už cca rok (větší zákazníci by mohli vyprávět) a ode dne Díkůvzdání se to výrazně projevilo i u všech služebně starších dodavatelů. Je otázka zda se to někde zastaví, nebo to půjde až na úplné dno. Blíží se konec měsíce, počty prodejů jsou na hodně mizerné úrovni a stále mírně klesají :x
Hodnocení: 0
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ToM » 24. leden 2017 15:31

Host píše: Blíží se konec měsíce, počty prodejů jsou na hodně mizerné úrovni ...

taky koukám do kalendáře a vůbec mi to nesouhlasí s částkou. ty jo takový prachy jsem měl za nejlepších dob už po prvním týdnu v měsíci.
ToM

IP: 178.255.168xx

Reputace: 0

Příspěvekod duben » 24. leden 2017 15:35

Taky se mi zda, ze tenhle mesic se v Shutterstocku neco hodne nevydarilo
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod shalom3 » 24. leden 2017 15:44

Skoro to vypadá, že přijali nějakého nového webmastera na zaučení a ten si procvičuje své umění na ostrém webu :lol:
+soim Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod duben » 24. leden 2017 18:53

Tak klasika, stačí si postěžovat vesmíru a tak vůbec a hned je všechno v pořádku :)
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Jirik » 24. leden 2017 22:35

Jo, také si za poslední 3x měsíce na SS připadám jako úplný začátečník, příjem klesl na cca 50%. No kam to půjde dál uvidíme...
https://SecreLocal.com - Meet Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecreLocal.com/girls.html] Local Dating Sites [/url]
Jirik

Reputace: +38

Příspěvekod honza286 » 25. leden 2017 08:26

Na SS je poslední dny něco hodně špatně - prodeje nulové, schvalování fotek trvá místo několika hodin několik dní a pak o schválení/neschválení pro jistotu ani nepřijde mail. Na Alamy zase vymysleli super nový systém, díky němuž je v podstatě nutnost všechny dřívější fotky přetagovat. O istocku už tady byla taky řeč:( Asi se všichni navzájem domluvili a chtějí odstranit zrno od plev, kdy na fotobankách zůstanou jen ti nejtrpělivější.
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Miky » 25. leden 2017 08:42

honza286 píše:Na Alamy zase vymysleli super nový systém, díky němuž je v podstatě nutnost všechny dřívější fotky přetagovat.

Ja mam na Alamy z drivejsich let pres 5000 fotek a nevidim duvod proc neco predelavat. Vyhledavani funguje dobre a klicova slova jsou tam kde maji byt. Muzes mi rict co a proc mam podle tebe pretagovat?
Miky

Reputace: +68

Příspěvekod honza286 » 25. leden 2017 09:10

Miky píše: Ja mam na Alamy z drivejsich let pres 5000 fotek a nevidim duvod proc neco predelavat. Vyhledavani funguje dobre a klicova slova jsou tam kde maji byt. Muzes mi rict co a proc mam podle tebe pretagovat?

Pokud sis všiml, tak jsou tam nově tzv. supertags - teoreticky by to měla být ta nejvýznamnější klíčová slova, jenže ne vždy tak tomu je. Navíc nikde nemáš vyplněné kategorie. Jinak bomba je na Alamy výběr lokality z mapy - myšlenka dobrá, ale funkčnost místy katastrofická.
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Miky » 25. leden 2017 09:26

honza286 píše:
Miky píše: Ja mam na Alamy z drivejsich let pres 5000 fotek a nevidim duvod proc neco predelavat. Vyhledavani funguje dobre a klicova slova jsou tam kde maji byt. Muzes mi rict co a proc mam podle tebe pretagovat?

Pokud sis všiml, tak jsou tam nově tzv. supertags - teoreticky by to měla být ta nejvýznamnější klíčová slova, jenže ne vždy tak tomu je. Navíc nikde nemáš vyplněné kategorie. Jinak bomba je na Alamy výběr lokality z mapy - myšlenka dobrá, ale funkčnost místy katastrofická.

Nevsiml. Mam totiz stale ten stary system. Predelavaji to postupne a bude jim trvat par mesicu nez to bude u vsech. Kazdopadne podle mych informaci od Alamy, nemusim predelavat nic a muzu klidne pokracovat v uploadu jako driv a pak jen prejit na novy system.
Essential keywords jsem vzdy vyplnoval – coz ted budou asi ty supertags. A pak uz mam jen Main Keywords - ktery zustanou kde jsou. Kategorie zpetne vyplnovat nebudu(na prodeje to ma minimalni vliv), leda ze bych se fakt nudil a nebo to nak udelal hromadne.
Miky

Reputace: +68

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock