shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Marsan » 19. leden 2017 20:44

tak to já mám leden už teď o 50% lepší než ten minulej :)
Hodnocení: 0
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Anika » 19. leden 2017 22:06

PandaWild píše:Buď také průkopník a pochlub se s nějakým velmi dobrým prodejem, uvidíme následky. :D

To určitě :lol:
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod shalom3 » 23. leden 2017 21:33

Tak se zdá, že na Shutru vymysleli zase něco přímo hlavou. Zkusila jsem si na mapce kliknout na jeden obrázek, který se dnes stáhl. Dobře, zobrazí se, vedle něj ale žádný titulek, jenom Identifikační číslo stock vektoru: XXXXXXXXXX
Pořád řekněme dobře, titulek až tak nikoho asi nezajímá.
Pod obrázkem je sekce Podobný obrázek, ano, jsou tam celkem podobné obrázky, dokonce včetně samotného dotyčného obrázku.
A PERLIČKA: V další sekci Stejný umělec | Prohlédnout vše se ve vyhledávacím poli zobrazí jakési klíčové slovo, dost málo relevantní k původnímu obrázku. Podle toho klíčového slova se pak zobrazí pouze zlomek portfolia (zdaleka tedy ne VŠE). Zkusila jsem to s několika obrázky a někdy se na ono záhadně vybrané klíčové slovo taky nezobrazilo vůbec nic :lol: .
Řekla bych, že to nějak nemá hlavu ani patu. Ale jestli v tom někdo najde nějakou logiku, tak mě to potěší. Leda, že by tímto způsobem chtěl SS omezit nákupy.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod alima007 » 23. leden 2017 22:33

tak presne tohle se mi stalo dneska taky :D a ja si rikala, ze je chyba u me :lol:
alima007

IP: 78.45.67.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 23. leden 2017 22:59

shalom3 píše:Pořád řekněme dobře, titulek až tak nikoho asi nezajímá.

Titulok je pod obrázkom. Presnejšie medzi autorom a kľúčovými slovami. Neviem či s tým cez deň niečo robili, ale teraz ho tam normálne mám.
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod PandaWild » 24. leden 2017 04:36

Katastrofa, zbláznili se? :shock: Doufejme že tomu jen nerozumíme a bude to znamenat vzestup a ne pád prodejů. ... Toho titulku bych si také nevšiml. "Prohlédnout vše" bere první slovo z klíčových slov (s podivným pořadím), takže v české verzi mi na slovo "zluta" nenajde vůbec nic.
+sedmicka7a Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Anika » 24. leden 2017 09:39

Já když kliknu na stejný umělec/prohlédnout vše, vyskočí na mě rovnou hláška Nezabezpečené spojení. :D
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod admin » 24. leden 2017 09:52

Podle mě je taky velkej průser, že pod vyhledanou fotkou je v sekci "Same artist" přehled jeho aktuálních hitovek, ale to většinou zákazníka nezajímá, chce spíše další relevantní obrázky. Podle mě také diky tomuto hodně klesly prodeje zavedeným autorům :( Fakt by mě zajímalo, kam těmito změnami Shutterstock míří, moc nadšenej z toho nejsem :(
+Marsan, +Ravennka Hodnocení: +2
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Lenka » 24. leden 2017 09:58

To nevím, ale mě v lednu skokově stouply prodeje na 123rf. (V rámci mého nízkoprahového levelu samozřejmě) :lol: Kdybych byla paranoidní, myslela bych si, že Ss finančně převzal majitel konkurence a pomaloučku ho parkuje. :-)
+Ravennka Hodnocení: +1
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod soim » 24. leden 2017 14:02

Anika píše:Já když kliknu na stejný umělec/prohlédnout vše, vyskočí na mě rovnou hláška Nezabezpečené spojení. :D

Musíš refreshnout stránku, to je tam teď normální asi už každého pátého obrázku/portfolia :cry:
Občas se taky proklikneš přes náhled na úplně jiný obrázek jiného autora. O pár hodin/dní později je to ok, ale blbnou zas jiné náhodně vybrené obrázky.

Na tom parkování něco bude nebo se kompletně pomátli...
soim

Reputace: +44

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock