shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod soim » 12. leden 2017 10:30

PandaWild píše:Tady, lišta v levém pruhu: http://forum.fotobanky.cz/post39316.html#p39316

škoda, že někteří nečetli pouhé dvě stránky toho vlákna, je tam návod pro Chrom, FF, i Operu :lol:
+PandaWild Hodnocení: +1
soim

Reputace: +44

Příspěvekod Lenka » 12. leden 2017 12:35

soim: Kdybych tomu návodu rozuměla, neptala bych se - ale nechápu ho. Až přijde muž domů, zjistíme, jestli chápe ten od Petra73.
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod shalom3 » 12. leden 2017 13:34

Přiznám se, že ani já jsem tomu úplně nerozuměla. Stáhnout a nainstalovat plugin do jakéhokoli prohlížeče - no problém. Ale nepochopila jsem to okolo toho skriptu ;) , protože jsem si myslela, že ten další odkaz se týká jen Chromu.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 12. leden 2017 19:20

Tak se mi dneska začaly fotky v sutterstocku zobrazovat jinak na webu. Doteď jsem podobné fotky klíčovala tak, že jsem si otevírala svoje fotky a kopírovala keywordy z těch předchozích, ale teď jsou z toho tlačítka. :shock: co teď s tím? Jde pod účtem contributora vůbec procházet vlastní fotky a tahat si z nich keywordy?
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod PandaWild » 12. leden 2017 19:35

Jo inovují ... blbě.

Teď se to dá dělat jedině asi tak, že si fotku najdeš v Approved Photos - dát View All a najít v tom seznamu, odtud se dá kopírovat textově. Nedá se dát hledat podle ID, protože v editoru jsou také tlačítka. ... Nebo to vzít z jiné fotobanky, která ještě nepoužívá ta hloupá tlačítka. ... Nebo to mít uložené už v JPG při editaci v počítači. Neměl bys mít důvod chtít to kopírovat ze ShutterStocku.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Marsan » 12. leden 2017 19:38

Vy tam ta "tlačítka" máte stále? Mi to naskočilo někdy kolem poledne a teď už je zas původní verze
mám Chrome
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Host » 12. leden 2017 21:07

PandaWild píše:Jo inovují ... blbě.

Teď se to dá dělat jedině asi tak, že si fotku najdeš v Approved Photos - dát View All a najít v tom seznamu, odtud se dá kopírovat textově. Nedá se dát hledat podle ID, protože v editoru jsou také tlačítka. ... Nebo to vzít z jiné fotobanky, která ještě nepoužívá ta hloupá tlačítka. ... Nebo to mít uložené už v JPG při editaci v počítači. Neměl bys mít důvod chtít to kopírovat ze ShutterStocku.

Shutterstock míval před psaní keywords z hlavy velkou výhodu v našeptávané nápovědě slov i frází řazených podle atraktivity. Z hlavy člověk lecos zapomene. Osobně popisuji na šutru a potom hotovou kompilaci zkopíruji do ITPC v Bridgi, nebo Photoshopu.
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Lenka » 13. leden 2017 05:04

petr73 píše:
Lenka píše:prosím, jak jsi to nainstaloval? nechápu postup

Nejdřív jsem si musel stáhnout pro chrom https://chrome.google.com/webstore/deta ... ldmpobfkfo a potom toto,https://raw.githubusercontent.com/sytelus/CryptoJS/master/rollups/md5.js ale abych řekl pravdu tak už přesně nevím jak a potom ještě tento prográmek
https://gist.github.com/satinka/5479a93d389a07d41246 stačí stisknout RAW a potom instalovat...Doufám že jsem to nepopletl.... ;)

Tak ještě jednou díky za návod, ještě na konec se to musí zapnout/vypnout (to jsem někde ve vláknu viděla napsaný i od holek) a to je prý jen u někoho podle nastavení chromu.

Součástí programu je i žádost o příspěveček (podle možností uživatele) z čehož vyvozuji, že počítač vám nehackne, protože na něm vydělává jinak, a pokud se chováte bezpečně, tak ani nikdo jiný (po ukončení práce vypnout aplikaci zeleným tlačítkem) a odhlásit se z šutru - je to prý i v manuálu. :-)

Úplně lamavzdornej tenhle návod není, ale Leguán pochopil co s tím a udělal to během pěti minut, zatímco předtím s tím nedokázal hnout. Což dokazuje, že srozumitelná ( :? ) shrnutí jsou důležitá. :)

PS: doufáme, že to není generátor náhodných lokalit :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Teamen » 13. leden 2017 08:57

Vážení fotobankéři,

jelikož se skoro po půl roce vracím k tvorbě obrázků, dějou se na SS věci mě podivné.
Vždy jsem uploudoval obrázek EPS+JPEG s tím, že se mi na fotobanky nahrávají oba soubory. Nyní mi vyhazujou obrázky s tím, že "Not a Vector -- This is not a vector, please remove the word Vector from the image, description and keywords."

Co to má znamenat, EPS je čistý vektor. Vypadá to, jakoby se EPS nenahrával, pouze JPEG.

Taky nahráváte najednou kombinaci EPS+JPEG? Jak se dá poznat, že prodávané obrázky jsou v eps i vektoru?

Zdraví Teamen
Teamen

IP: 185.167.210.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Anika » 13. leden 2017 09:37

Zřejmě se to z nějakého důvodu nespáruje. Jsou názvy stejné? Někdy stačí počkat. V náhledu obrázku na stránce, kde se obrázky editují a odesílají musí být slovo vector, jinak je to jen jpg verze bez připojeného eps.
+Ravennka Hodnocení: +1
Anika

Reputace: +248

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock