shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ToM » 26. leden 2017 11:26

castyhost píše:nahravam furt a takové výkyvy nemam

předpokládám, že o víkendu nenahráváš, zbývá 5 dní a vzhledem k tomu, že nyní trvá schválení 2 až 3 dny, stihneš max. 2x do týdne. nevěřím že by byl velký rozdíl v pravidelném nahrávání 1x nebo 2x týdně.

Jestli bych něčemu věřil, tak je to spíš doba trefení se do správnýho času. Asi většina lidí se snaží mít v pondělí schváleno, tak nahrává v neděli odpoledne/dopoledne. Je možný, že nahrávat ve středu v noci třeba něco znamená :)
Hodnocení: 0
ToM

IP: 178.255.168xx

Reputace: 0

Příspěvekod honza286 » 26. leden 2017 12:26

Bohužel SS je tento týden jedna velká tragédie - schvalování trvá 3 dny, prodeje tragické (minulý týden až do čtvrtka naopak hodně nadprůměrné). Asi nemá vzhledem k tomu, jak dlouho trvá schvalování, nějak řešit čas, kdy to bude schváleno, jelikož fotky odeslané např. dnes budou schváleny možná v neděli. Navíc po těch jejich posledních změnách nefunguje korektně boční lišta s lokalizací prodejů, resp. se ukáže lokalita, ale neukazuje se cena. A vyhledávací algoritmus vylepšili tak, že je to velký chaos, například k mé fotce Pradědu v zimě jsou dle toho algoritmu nejpodobnější (simillar) fotky z Kanady, Švýcarska či Ukrajiny, z Jeseníků ani celé ČR tam není ani jedna fotka...
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod castyhost » 26. leden 2017 13:02

ToMe, tvoji víry se tu nikdo nenají

nahravam furt a takové výkyvy nemam
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 26. leden 2017 16:38

tak já to mám nějak obráceně po týdnu bídy včera 8, dneska jsem na 11, a zítra už snad budu zpět na tom, co jsem zvyklá od listopadu :)

Ravennka píše:Ze zvědavosti - jaké máte dneska prodeje? Protože zatím to je úplná tragédie - na to, že je středa... tak jestli se někdo přidá 8-)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ivusakzkrabice » 26. leden 2017 16:43

Tam pod výdělkem v rozbalovacím menu je údaj Followers. Funguje to vůbec? Mám tam nulu, ale hodně prodejů mám od listopadu dle mapky na jedno místo, tak si pořád říkám, že mě třeba fakt někdo sleduje a já o tom nevím, uklidňuju se tím, že to fakt nefunguje (teda narozdíl od reálného života v tom fotobankovém člověk fakt touží být sledován..) :)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Bananaboy » 26. leden 2017 17:34

No mne sa dnes zase presne potvrdzuje to skákanie predajov o ktorom som tu včera písal. Včera 12 predajov, čo je síce už samo o sebe dosť slabé, ale budiž. Na januárový prepad to nie je až taká katastrofa. Dnes ale obrovský skok na JEDEN jediný predaj! Pritom je taký istý pracovný deň ako včera. Možno ešte dnes nejaké predaje budú, ale moc šancí tomu nedávam. Večer už predaje zvyčajne nemávam, takže asi to ostane len na tom jednom predaji. :(
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Bananaboy » 26. leden 2017 17:52

No a nech mi teraz niekto povie, že sťažovanie na fóre nefunguje! Od rána do napísania predchádzajúceho príspevku o 17:34 jeden predaj a teraz 12 minút po napísaní príspevku a refreshnutí stránky 3 nové predaje! To snáď ani nie je možné!

Už Lenin tvrdil: "Stažovať sa, sťažovať sa, sťažovať sa!" Alebo tak nejak podobne to povedal. :lol: :lol: :lol:
+Marsan, +PandaWild Hodnocení: +2
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod PandaWild » 26. leden 2017 18:24

Bananaboy píše:...Už Lenin tvrdil: "Stažovať sa, sťažovať sa, sťažovať sa!" Alebo tak nejak podobne to povedal. :lol: :lol: :lol:
Nebylo to "Sťahovať sa, sťahovať sa, sťahovať sa!", než se odjel rekreovat na Sibiř?
+Bananaboy, +Lenka, +Marsan, +shalom3 Hodnocení: +4
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod maxik900 » 27. leden 2017 16:12

5Ten shutterstock nějak blbne. Né že už takhle člověk čeká na schválení 2-3 dny ale ještě kedyž je schválí je na portfoliu stejně další 2 dny nevidíte... :evil: :evil:
maxik900

IP: 46.13.67.1xx

Příspěvekod duben » 30. leden 2017 10:05

Hele nevim, ale krome toho jednoho drazsiho prodeje co trosku srovnal tragicke skore, jsem s vydelkem zatim na tretine lonskeho ledna, tak maly pocet prodeju za mesic na pocet stazeni uz snad ani nepamatuju a neprodat se dneska jedno moje "selfie" https://www.shutterstock.com/cs/image-p ... -345366824, tak jsem byl bez prodeje 3 dny v kuse, na to uz opravdu moc zvykly nejsem.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock