| Hodnocení: 0 |
Bananaboy píše:M-ranku ja už neverím ani trošku. Momentálne mám rank 0 a počet vektorov v top tiež 0. Podľa nich ako keby som na Shutterstocku ani nebol. Pritom fungujem tak isto ako za starých čias. Normálne pridávam nové ilustrácie, normálne sa predáva (tak O.K., trochu menej ako kedysi, ale ešte stále sa predáva), proste všetko beží skoro tak isto ako keď som mal vyšší rank a mal vektory v top. Myslím, že m-rank nemá žiadny "vliv na funkci rostlináře".
| +Marsan, +Pitju, +sedmicka7a | Hodnocení: +3 |
Bananaboy píše:Február nevyzerá byť o nič lepší. Mám pocit, že včera bola sobota a dnes je nedeľa, keby som mal odhadovať dni podľa predajov.
Proste sa zlepšuješPandaWild píše:Tak to jsem asi jediný, komu leden na SS vyskočil asi tak na dvojnásobek proti jiným měsícům, díky několika lepším desítkovým prodejům.
| +Ravennka | Hodnocení: +1 |
ToM píše:a co se týká těch změn, tak měsíční tabulka výdělků docela dobrý na to si zvyknu, ale při rozkliknutí konkrétního dne to je hrůza. seznam prodaných obrázků je zozstránkovaný a jednotlivý licence jsou v oddělených záložkách. byl jsem zvyklý rozkliknout si pár posledních dní větčinou jednou za týden a očima odshora dolů rychle přejet abych si udělal přehled co se prodávalo a teď to je klikání jak u blbejch.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.