shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod PandaWild » 2. únor 2017 09:12

S těmi kw to budou zas jen nějaké přechodné chyby. U neprodaných obrázků se zobrazí vše, u prodaných jen hledací slova (pokud nějaká byla) - ale když se dá editace obrázku, tak uvnitř jsou slova všechna, hledání funguje normálně. To bude jen nějaký nepořádek při zobrazení. ... Dokonce mi to u některých obrázků z Galerie skočí na úplně cizí obrázek, je v tom docela bordel. :-)
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod admin » 2. únor 2017 09:18

Bananaboy píše:M-ranku ja už neverím ani trošku. Momentálne mám rank 0 a počet vektorov v top tiež 0. Podľa nich ako keby som na Shutterstocku ani nebol. Pritom fungujem tak isto ako za starých čias. Normálne pridávam nové ilustrácie, normálne sa predáva (tak O.K., trochu menej ako kedysi, ale ešte stále sa predáva ;) ), proste všetko beží skoro tak isto ako keď som mal vyšší rank a mal vektory v top. Myslím, že m-rank nemá žiadny "vliv na funkci rostlináře". :lol:

Jasně, ono je třeba brát v potaz, jak m-rank funguje. Je to jen o počtu vektorů v top 100 000. Kdo tam má více vektorů, má vyšší m-rank atd. Neříká to nic moc o prodejích, ale zase na druhou stranu člověk vidí, jestli mu přibývají nebo ubývají bestsellery... prostě je třeba to brát s rezervou.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod duben » 2. únor 2017 10:37

U mě příjmy za leden naprostá tragédie. Asi tak třetina loňského ledna.

Nový přehled ve statistikách se mi ale moc líbí. Je to hezky přehledné a to důležité je hned nahoře, nemusím scrolovat dolů.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod PandaWild » 2. únor 2017 10:41

Tak to jsem asi jediný, komu leden na SS vyskočil asi tak na dvojnásobek proti jiným měsícům, díky několika lepším desítkovým prodejům.
+Marsan, +Pitju, +sedmicka7a Hodnocení: +3
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Bananaboy » 2. únor 2017 10:49

Február nevyzerá byť o nič lepší. Mám pocit, že včera bola sobota a dnes je nedeľa, keby som mal odhadovať dni podľa predajov. :lol:
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Jakub11 » 2. únor 2017 11:48

Heureka, dnes ráno schválené po 5tich dňoch :D. A v portfóliu sa zatiaľ zobrazili len dve fotky :D. Inak k predajom, som na fb druhým rokom, oproti prvému januáru zaznamenávam dvojnásobný zisk, ale oproti minulým mesiacom prepad o cca 40%...snáď sa to zlepší keď nám nasolia tie nové updaty :) :D
Jakub11

IP: 31.192.95.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Host » 2. únor 2017 19:50

Bananaboy píše:Február nevyzerá byť o nič lepší. Mám pocit, že včera bola sobota a dnes je nedeľa, keby som mal odhadovať dni podľa predajov. :lol:

Tenhle měsíc začíná opravdu zajímavě. Včera byl počet stažení jako za starých časů v nejlepší sezoně a k tomu hromada prodaných videí. Celkem to dalo nejlepší den na Šutru za celou dobu mé existence na něm. Dnes se vrátil průs.er měsíce minulého a musel jsem se kouknout pro jistotu do kalendáře, jestli už zase nejsou vánoce...
Tak nějak se mi zdá, že krom obvyklého zpoždění - posunu některých plateb (doplatků?), se k tomu přidala i jejich nepravidelnost. Jinak si už tyhle skoky vysvětlit neumím.
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Pitju » 2. únor 2017 22:17

PandaWild píše:Tak to jsem asi jediný, komu leden na SS vyskočil asi tak na dvojnásobek proti jiným měsícům, díky několika lepším desítkovým prodejům.
Proste sa zlepšuješ
+Ravennka Hodnocení: +1
Pitju

Reputace: +17

Příspěvekod ToM » 3. únor 2017 09:30

takže leden u mě nejhorší měsíc za posledních 5 let. oproti loňskému lednu taktéž 50% dole.

a co se týká těch změn, tak měsíční tabulka výdělků docela dobrý na to si zvyknu, ale při rozkliknutí konkrétního dne to je hrůza. seznam prodaných obrázků je zozstránkovaný a jednotlivý licence jsou v oddělených záložkách. byl jsem zvyklý rozkliknout si pár posledních dní větčinou jednou za týden a očima odshora dolů rychle přejet abych si udělal přehled co se prodávalo a teď to je klikání jak u blbejch.
ToM

IP: 93.91.49.1xx

Příspěvekod duben » 3. únor 2017 09:36

ToM píše:a co se týká těch změn, tak měsíční tabulka výdělků docela dobrý na to si zvyknu, ale při rozkliknutí konkrétního dne to je hrůza. seznam prodaných obrázků je zozstránkovaný a jednotlivý licence jsou v oddělených záložkách. byl jsem zvyklý rozkliknout si pár posledních dní větčinou jednou za týden a očima odshora dolů rychle přejet abych si udělal přehled co se prodávalo a teď to je klikání jak u blbejch.

Jo toho jsem si vsimnul taky az kdyz jsem to tu pochvalil. Prehled se mi libi, ale detail dne je na ty zalozky dost hloupy. To uz je pak lepsi koukat na prodane fotky pres mobilni aplikaci, aby to clovek videl na jedne strance.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock