o DeepMeta3 radši ani nepíšu. ta se nepřipojí vůbec a tvrdí mi, že mám heslo špatně. Přitom na web se s ním přihlásím normálně.
| Hodnocení: 0 |
Marsan píše:zdravím, nějakou dobu jsem se flákal na lyžích a tak netuším jestli mi něco uniklonedaří se mi nahrávat na Ss. FTP i web...? máte taky ten problém nebo mám chybu jen já?
o DeepMeta3 radši ani nepíšu. ta se nepřipojí vůbec a tvrdí mi, že mám heslo špatně. Přitom na web se s ním přihlásím normálně.
Miky píše:Marsan píše:.....Vcera jsem jeste nahral par videi a dnes uz se tam nemuzu prihlasit. Snad naky docasny problem.
Host píše:Snad dočasně (zatím týden) také nejdou ze zákaznického portálu (velké celoroční předplatné) stahovat některé obrázky. Podpora píše, že o chybě ví a máme si zatím vybrat jiné podobné. Prý na tom pracují...![]()
![]()
Potom se můžeme divit, že to jde se šutrem od desíti k pěti...
Jakysinka píše:Nahrávat mi nejde, ale dneska mám už dvě stažení - jakože je to bída jenom 2, ale asi stahovat někomu jde.
| +Marsan | Hodnocení: +1 |
Marsan píše:Jakysinka píše:Nahrávat mi nejde, ale dneska mám už dvě stažení - jakože je to bída jenom 2, ale asi stahovat někomu jde.
snad ano také mi 2 fotky někdo v Dubai stáhnul
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.