| Hodnocení: 0 |
| +Bananaboy | Hodnocení: +1 |
Ravennka píše:Bude to znít hnusně, ale tenhle všeobecný propad je to jediné, co mě neuvádí do deprese z toho, že jsem začla zase aktivněji nahrávat a četnost prodejů klesá. I když možná jako motivační bonus má sloužit těch pár menších "lepších" - single, rozšířená licence, prodejů (ne jako v lednu single za $0,62) - ale tak, pořád jsem u toho, že lepší nějaký prodej, než žádný prodej a dokud z toho něco je, tak se budu snažit, aby to tak bylo i dál
| +admin | Hodnocení: +1 |
Host píše:Ravennka píše:Bude to znít hnusně, ale tenhle všeobecný propad je to jediné, co mě neuvádí do deprese z toho, že jsem začla zase aktivněji nahrávat a četnost prodejů klesá. I když možná jako motivační bonus má sloužit těch pár menších "lepších" - single, rozšířená licence, prodejů (ne jako v lednu single za $0,62) - ale tak, pořád jsem u toho, že lepší nějaký prodej, než žádný prodej a dokud z toho něco je, tak se budu snažit, aby to tak bylo i dál
Je to tak. Já se po letech ohodlal vyčistit archlívy a hrnu všude kromě Istocku tuny srač.ek, které jsem se dřív bál uploadovat abych si nezkazil portfolio. To je mi teď už úplně šumafuk a světe div se, oni to všichni bez problému berou a dokonce se to i prodává... Dokonce je možné, že to trochu zpomaluje ten podivný sestup na Šutru.
Tak se nebojte a utlučte je odpadkama. Když to chtěj, maj to mít... Jako poslední projekt si ještě chystám mnoho variant vystrčeného, holého pozadí jako "greeting from happy contributor"...
Trueblackheart píše:To je poslední dobou hrozná móda rozmrdat něco co funguje a na co jsou lidi zvyklý.Vždycky přijde nějakej vohnout kterej trpí utkvělou představou, že je na čase to všechno celý přecházet aby to vypadalo, že vytváří nějaký hodnoty. A jediný čeho dosáhnou je, že naserou lidi a ještě to celý přestane fungovat.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Google [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.