shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Trueblackheart » 7. únor 2017 08:20

Já mám 3 prodeje prvního února a od tý doby ani ťuk.Takovouhle bídu jsem taky od začátku na ss nezažil :shock: . Navíc mi tam už víc jak týden visí neschválené fotky.
Hodnocení: 0
Trueblackheart

Reputace: +37

Příspěvekod Anika » 7. únor 2017 12:17

No ty brďo, právě přišel email od shutterstocku, kde představují nový dashboard. To je teda únor, letos. Jakoby nestačil ten istock. :lol:
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod alima007 » 7. únor 2017 12:23

No vypada to zajimave, otázka je, jak to bude s funkcnosti :D
alima007

IP: 147.229.124.xx

Reputace: 0

Příspěvekod honza286 » 7. únor 2017 21:35

Prodeje na SS jsou poslední 2 týdny jedna velká bída a asi nejen u mě. Možná by bylo pro nervovou soustavu autorů lepší, aby stejně jako istock zveřejňovali souhrn prodejů jen na konci měsíce - stejně když je to u většiny jedna velká bída, tak na tom až tolik nesejde, kdy se člověk o prodeji dozví...
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Ravennka » 7. únor 2017 22:04

Bude to znít hnusně, ale tenhle všeobecný propad je to jediné, co mě neuvádí do deprese z toho, že jsem začla zase aktivněji nahrávat a četnost prodejů klesá. I když možná jako motivační bonus má sloužit těch pár menších "lepších" - single, rozšířená licence, prodejů (ne jako v lednu single za $0,62) - ale tak, pořád jsem u toho, že lepší nějaký prodej, než žádný prodej a dokud z toho něco je, tak se budu snažit, aby to tak bylo i dál 8-)
+Bananaboy Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Host » 7. únor 2017 22:56

Ravennka píše:Bude to znít hnusně, ale tenhle všeobecný propad je to jediné, co mě neuvádí do deprese z toho, že jsem začla zase aktivněji nahrávat a četnost prodejů klesá. I když možná jako motivační bonus má sloužit těch pár menších "lepších" - single, rozšířená licence, prodejů (ne jako v lednu single za $0,62) - ale tak, pořád jsem u toho, že lepší nějaký prodej, než žádný prodej a dokud z toho něco je, tak se budu snažit, aby to tak bylo i dál 8-)

Je to tak. Já se po letech ohodlal vyčistit archlívy a hrnu všude kromě Istocku tuny srač.ek, které jsem se dřív bál uploadovat abych si nezkazil portfolio. To je mi teď už úplně šumafuk a světe div se, oni to všichni bez problému berou a dokonce se to i prodává... Dokonce je možné, že to trochu zpomaluje ten podivný sestup na Šutru.
Tak se nebojte a utlučte je odpadkama. Když to chtěj, maj to mít... Jako poslední projekt si ještě chystám mnoho variant vystrčeného, holého pozadí jako "greeting from happy contributor"... :mrgreen:
+admin Hodnocení: +1
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Anika » 9. únor 2017 16:34

Právě mi naskočil novej dashboard :?
Zatím nevím, ale už teď mi vadí, že není mapka nahoře a musí se k ní odrolovat.
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod ivusakzkrabice » 9. únor 2017 17:27

Host píše:
Ravennka píše:Bude to znít hnusně, ale tenhle všeobecný propad je to jediné, co mě neuvádí do deprese z toho, že jsem začla zase aktivněji nahrávat a četnost prodejů klesá. I když možná jako motivační bonus má sloužit těch pár menších "lepších" - single, rozšířená licence, prodejů (ne jako v lednu single za $0,62) - ale tak, pořád jsem u toho, že lepší nějaký prodej, než žádný prodej a dokud z toho něco je, tak se budu snažit, aby to tak bylo i dál 8-)

Je to tak. Já se po letech ohodlal vyčistit archlívy a hrnu všude kromě Istocku tuny srač.ek, které jsem se dřív bál uploadovat abych si nezkazil portfolio. To je mi teď už úplně šumafuk a světe div se, oni to všichni bez problému berou a dokonce se to i prodává... Dokonce je možné, že to trochu zpomaluje ten podivný sestup na Šutru.
Tak se nebojte a utlučte je odpadkama. Když to chtěj, maj to mít... Jako poslední projekt si ještě chystám mnoho variant vystrčeného, holého pozadí jako "greeting from happy contributor"... :mrgreen:

což o to sunu, sunu, ale celý tento týden jen čekám až mi to tam cvičený opičky v ss odsouhlasej a moc se k tomu nějak nemaj, místo toho mi nahodili novej design, asi abych si chvilku hrála a neotravovala je s tím, že chci něco odsouhlasovat nebo nedej bože i prodávat! :lol:
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Trueblackheart » 9. únor 2017 17:42

Taky mi právě naskočila ta nová nádhera, ale fotky ke schválení tam visí už týden. Na domácí stránce to ukazuje Pending approval 0, ale když na to kliknu tak tam ty fotky co čekají vidím a 0 jich rozhodně neni. To je poslední dobou hrozná móda rozmrdat něco co funguje a na co jsou lidi zvyklý.Vždycky přijde nějakej vohnout kterej trpí utkvělou představou, že je na čase to všechno celý přecházet aby to vypadalo, že vytváří nějaký hodnoty. A jediný čeho dosáhnou je, že naserou lidi a ještě to celý přestane fungovat.
Trueblackheart

Reputace: +37

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 9. únor 2017 17:55

Trueblackheart píše:To je poslední dobou hrozná móda rozmrdat něco co funguje a na co jsou lidi zvyklý.Vždycky přijde nějakej vohnout kterej trpí utkvělou představou, že je na čase to všechno celý přecházet aby to vypadalo, že vytváří nějaký hodnoty. A jediný čeho dosáhnou je, že naserou lidi a ještě to celý přestane fungovat.

To bohužel není móda poslední dobou, to se děje pořád a všude. Když ale pominu, že to byla úplně zbytečná změna, tak se mi ten nový formát docela líbí.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock