shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod admin » 9. únor 2017 22:55

Tak možná ten strašný design ještě změní - tedy design je mi putna, člověk si zvykne na cokoliv, ale snad tam dodají ty informace, co tam chybí:

Hi!
Thank you so much for your thoughtful and generous feedback about the new Dashboard!
Our team is carefully collecting your opinions and ideas for future updates.
We’re currently working on updates to the earnings pages based on your recent suggestions. Many of the features you’ve requested will be added as we continue to improve the site experience.
We’re excited to be moving forward with you!
+Baldion Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod PandaWild » 10. únor 2017 00:20

Ti se o potřeby kontributorů alespoň zajímají. Ne jako na iStocku: "Načo je vojakovi prehlad peňazí? Zbúrať!"
+Baldion, +shalom3 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Anika » 10. únor 2017 08:56

Tak třeba jaký je smysl mít vlevo v šedém proužku unpiad earnings, a hned to samé pod tím jen s bílým podkladem?
A například profile strenght mě vůbec nezajímá, vyhovovalo by mi mít mapku nahoře a hned u toho přehled posledních stažení - ten skriptík byl ideální. Škoda.
Hodnocení: 0
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod lacodk » 10. únor 2017 10:12

ono najlepsie by bolo keby si to mohol kyzdy prehadzat ako sa mu to hodi a tak si to ulozit :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
lacodk

Reputace: +14

Příspěvekod admin » 10. únor 2017 21:28

Mě je úplně jedno, co kde je. Mě tam vadí, že NIKDE nejde zjistit, jak se prodávají mé poslední nahrané kousky. Což je docela zásadní věc pro cílení další tvorby.
+Anika, +Marsan Hodnocení: +2
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Příspěvekod Petr1 » 11. únor 2017 09:54

admin píše:Mě je úplně jedno, co kde je. Mě tam vadí, že NIKDE nejde zjistit, jak se prodávají mé poslední nahrané kousky. Což je docela zásadní věc pro cílení další tvorby.

Jde to zjistit: hlavní strana > Portfolio (horní lišta) > Catalog Manager > vytvoříte set s nově nahranými obrázky > Set Actions (v pravo nahoře) > View set stats.

Jsou sice vidět jenom obrázky které mají nějaký prodej, ale alespoň něco.
+Baldion, +Ravennka, +admin Hodnocení: +3
Petr1

IP: 89.176.52.xx

Reputace: 0

Příspěvekod admin » 11. únor 2017 10:01

Petr1 píše:
admin píše:Mě je úplně jedno, co kde je. Mě tam vadí, že NIKDE nejde zjistit, jak se prodávají mé poslední nahrané kousky. Což je docela zásadní věc pro cílení další tvorby.

Jde to zjistit: hlavní strana > Portfolio (horní lišta) > Catalog Manager > vytvoříte set s nově nahranými obrázky > Set Actions (v pravo nahoře) > View set stats.

Jsou sice vidět jenom obrázky které mají nějaký prodej, ale alespoň něco.

Zrovna jsem na to sám přišel a chtěl jsem to sem napsat :) No je to pracné k uzoufání, ale alespoň něco... snad to časem vychytají a nebo si na to budu muset naprogramovat něco vlastního (což by nebyl až takový problém - než to změnili, tak jsem něco měl, jen budu muset upravit kódy vysosávání informací z toho jejich přehledu).
admin
Site Admin

Příspěvekod Mickies » 11. únor 2017 17:10

Všimli jste si, že už v tom novém vzhledu neukazují kolik máme followers? Sice se mi to počítadlo nějaký měsíc ani nehnulo, ale i tak bylo dobré mít o tom přehled. Nebo to je proto, že ze strany nakupujících už třeba není možnost sledovat své oblíbené přispěvatele, nevíte někdo?
Mickies

Reputace: +14

Příspěvekod Host » 11. únor 2017 17:24

Zákazníci už nemají možnost přispěvatele nijak sledovat. Naopak mají velký problém, když si vyberou konkrétní obrázek a on nejde stáhnout. Podpora jim pouze odpoví, aby si stáhli nějaký podobný, o problému prý ví a pracují na něm... :roll: už víc než týden... :?
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ravennka » 11. únor 2017 17:38

Heh, tak to je teda... Obrázek
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock