Nahravani pres ESP

Re: Nahravani pres ESP

Příspěvekod Anika » 10. únor 2017 10:27

Navstevnik_3 píše:Takovy dataz: uz nekomu schvalili / zamitli soubory nahravane po zmene systemu? At uz pres DM3 / ESP? U me je to uz skoro tyden co jsem nahraval a porad nic.

mě schválili dva soubory (vektory), ale nepřišel žádný email. Je to vidět jen ESP. Nahrané přes stocksubmitter.
Hodnocení: 0
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Návštěvník » 10. únor 2017 10:29

Nespěchejte na ně a chvíli posečkejte. Od té doby, co iStock přešel na EET, mají v této firmě plnou hlavu starostí.
Návštěvník

IP: 46.135.3xx

Reputace: 0

Příspěvekod YommY » 11. únor 2017 10:39

Tak už mám první reakce z ESP jedna várka vektorů zamítnuta kvůli chybějícímu obrázku, který mám použitý jako rozostřené pozadí. Bohužel nejde dohrát a resubmitovat jako dřív. U druhý už jsem si dal pozor a prošla. U fotek jsem nechal KW tak jak byly a várka zamítnuta, abych si to opravil. Vše nahráno přes ESP. DeepMeta3 jsem po prvním znechucení smazal.
YommY

Reputace: +1

Příspěvekod margg » 11. únor 2017 13:43

Mě teď schválili dávku 10 vektorů nahráno 2.2. přes ESP. Email o schválení nepřišel, ale pozvánka do ESP dorazila dneska.
margg

IP: 81.201.48.xx

Příspěvekod monty007 » 14. únor 2017 10:24

Dobrý den, prosím o info. Nějak nechápu nahrávání přes ESP. Pozvánka přišla obrázky byly schváleny, ale na Istocku v profilu je nevidím :-( Z Deepmeta 3 mi zmizely tak nevím jestli můžu využívat to deepmeta nebo ESP ??? Můžete mi to prosím někdo objasnit jak to vlastně je ? Předem díky pěkný den všem !
monty007

IP: 95.82.135.1xx

Příspěvekod duben » 19. únor 2017 22:58

Tak Pando, nahrál jsem přes ESP a výsledek, vrátili mi fotku k doplnění klíčových slov. Ty čárkované orámečkované mám prý upřesnit. Proklikat to tam, nebo v deepmeta, to už je v principu jedno, jen Deep Meta načítá lépe IPTC (ESP mi nebere název). Takže asi je to horký kandidát na to, kam přestat nahrávat.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Kuliparek » 20. únor 2017 08:19

Tak vám teda řeknu, že mám z toho pocit, že nás chtějí úplně odradit :-D
Vám tak nahrávám přes deep meta... normálně jako vždycky označim eps a jpg... Tak zaklikám všechny ty zdlouhavé klíčové slova... no a kliknu na upload a dál jsem se o to nestaral... no a před pár dny jsem zjistil, že stejně musím jít ještě do ESP . protože to nové deep meta mi tam nějakým způsobem nenahrálo jpg náhledy, který jsem tam musel doklikat až v tom nahrávání ESP....
Takže se mám na DeepMeta úplně vykašlat a nahrávat rovnou prozatím přes ESP?
Kuliparek

Reputace: +33

Příspěvekod castyhost » 20. únor 2017 08:58

jak resite na iStock Model release? Doted jsem mel s modelem pro kazdy rok jeden a fungovalo to. Ted mi to na 2017 neuznali - datum foceni neni datum na MR
Opravdu pro kazde foceni mate jeden release?
castyhost

IP: 92.240.162.1xx

Příspěvekod Host » 20. únor 2017 09:14

castyhost píše:jak resite na iStock Model release? Doted jsem mel s modelem pro kazdy rok jeden a fungovalo to. Ted mi to na 2017 neuznali - datum foceni neni datum na MR
Opravdu pro kazde foceni mate jeden release?

Opravdu je treba na kazde foceni a kazdou osobu novy MR, ktery souhlasi s datem v exifu. Upravovat exif radeji ani nezkousejte
Host

IP: 193.86.92.1xx

Příspěvekod Marsan » 20. únor 2017 10:06

Host píše:........ souhlasi s datem v exifu. Upravovat exif radeji ani nezkousejte

exif data mažu už cca 2roky na všechny FT a žádný problém. Četl jsem tady někdy, že prý to může být problém. Moje zkušenost je jiná.(nahrál jsem tak cca 3500 fotek)
Marsan

Reputace: +216

PředchozíDalší

Zpět na iStock