shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Jakysinka » 17. únor 2017 17:46

Doufám, že to bude brzy tak jako dříve
Hodnocení: 0
Jakysinka

Reputace: +14

Příspěvekod jaro6870 » 17. únor 2017 18:07

GreatWhite píše:
jaro6870 píše:tak fajn, dnes mi uplne zmizlo 17 fotiek vcera prijatych, nejdu najst ani podla cisla, zmizli z mojich new, niektore aj kupene boli, sa mi nestalo za 6 rokov na sutri, myslite ze sa najdu?

děje se to teď pořád a pravděpodobně všem :( za den dva se ti objeví znovu

tak je , dnes su naspat, zvyknem si, bolo to prvy krat :)
jaro6870

Reputace: +2

Příspěvekod Host » 17. únor 2017 18:19

Jakysinka píše:Doufám, že to bude brzy tak jako dříve

Nebude, kdyby tohle opravdu nechtěli, tak už to dávno opravili, nebo s tím ani nezačínali. Podle mne je to kvůli tomu aby se jim rovnoměrně prodávaly všechny obrázky a nikdo nemohl spekulovat s dobou a způsobem uploadu. Dřív se takhle daly nasekat bestsellery...
Je zajímavé, že po krátké pauze (stahování nového obsahu) se zase začaly víc prodávat starší věci na úkor, těch novějších. Nemá už žádný smysl přemýšlet o tom co a kdy na Šutr nahrát...
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Jakysinka » 17. únor 2017 18:35

To si nemyslím. Čím více obrázků, tím více potenciálních prodejů. SS z hlediska financí je asi jedno jestli prodá nový nebo starý obrázek. Osobně si myslím, že postupně po světě spouštějí ten super nový vzhled a maká tam většina na tomhle. Myslím si, že se to urovná zase časem.
Jakysinka

Příspěvekod Návštěvník » 17. únor 2017 18:47

Tady někdo stále myslí. SS je ovšem nelogický a jeho nelogičnost bude stoupat exponenciálně.
+Ravennka Hodnocení: +1
Návštěvník

IP: 46.135.84.xx

Příspěvekod Jakysinka » 17. únor 2017 18:49

Mno nevím jaké zkušenosti mají ostatní s SS, ale mé zkušenosti nejsou nijak negativní. Oproti Adobe má SS vše celkem zmáknuté.
Jakysinka

Příspěvekod Host » 17. únor 2017 18:54

Návštěvník píše:Tady někdo stále myslí. SS je ovšem nelogický a jeho nelogičnost bude stoupat exponenciálně.

Přesně tak, to za ty léta(skoro od začátku) co tam jsem, také vidím. Jak už jsem psal, je to teď spíš taková loterie s obrázky, stejně jako Istock.
Host

Příspěvekod Host » 17. únor 2017 18:56

Jakysinka píše:Mno nevím jaké zkušenosti mají ostatní s SS, ale mé zkušenosti nejsou nijak negativní. Oproti Adobe má SS vše celkem zmáknuté.

Negativní, nebo pozitivní, velmi souvisí s tím, jak dlouho tam jste a jak velké (kvalitní) máte portfolio...
Host

Příspěvekod Bananaboy » 17. únor 2017 19:02

Už som zažil na Shutterstocku viacej zmien. Urobia zmenu, potom ju pár mesiacov ladia a keď by ju už mali mať vyladenú, tak prídu s ďalšou zmenou, ktorú budú ladiť dalších pár mesiacov. Za celých 6 rokov čo som na Shutterstocku, tam nikdy nič nefungovalo na 100%.
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Host » 17. únor 2017 19:16

Bananaboy píše:Už som zažil na Shutterstocku viacej zmien. Urobia zmenu, potom ju pár mesiacov ladia a keď by ju už mali mať vyladenú, tak prídu s ďalšou zmenou, ktorú budú ladiť dalších pár mesiacov. Za celých 6 rokov čo som na Shutterstocku, tam nikdy nič nefungovalo na 100%.

To, je pravda. Té logiky tam, ale bývalo víc a dala se vždy na čas zvolit nějaká, někdy úspěšná strategie. Obrázky, které se u mne v minulém měsíci staly bestsellery (5x a více denně) na Šutru opět končí a prodávají se jen tak semtam ťuk. Na Fotolii si svůj vzestupný trend stále drží...
Host

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock