ivusakzkrabice píše:též jsem na druhé straně váhy s úplnou nulou
| +ivusakzkrabice | Hodnocení: +1 |
| Hodnocení: 0 |
Baldion píše:ivusakzkrabice píše:též jsem na druhé straně váhy s úplnou nulou
Tak to tam mám příjemnou společnost
| +Baldion | Hodnocení: +1 |
ivusakzkrabice píše:Baldion píše:ivusakzkrabice píše:též jsem na druhé straně váhy s úplnou nulou
nic nepotěší víc, než když člověk zjistí, že na tom tam blbě není sám
sedmicka7a píše:ivusakzkrabice píše:Baldion píše:ivusakzkrabice píše:též jsem na druhé straně váhy s úplnou nulou
nic nepotěší víc, než když člověk zjistí, že na tom tam blbě není sám
já už jsem týden bez prodeje na SS.
| +Baldion | Hodnocení: +1 |
ivusakzkrabice píše:Hurá, už jsem konečně na poloviční cestě k lepšímu levelu na SS![]()
Navíc tohle pondělí už se konečně blíží k hezkým pondělkům v prosinci, teď už jen doufat, že to vydrží..
Baldion píše:ivusakzkrabice píše:Hurá, už jsem konečně na poloviční cestě k lepšímu levelu na SS![]()
Navíc tohle pondělí už se konečně blíží k hezkým pondělkům v prosinci, teď už jen doufat, že to vydrží..
No, nevím. Já prodávám hlavně v pondělí, a tohle je historicky první, kdy už je osm večer a zatím ani ťuk
ivusakzkrabice píše:Hurá, už jsem konečně na poloviční cestě k lepšímu levelu na SS![]()
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot]
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.