od Bananaboy » 15. březen 2017 09:29
Mne sa tak zdá, že nové obrázky sa neobjavujú len kontribútorovi ktorý ich vytvoril. Spravil som teraz pokus. Vyhľadal som si obrázok na kľúčové slovo "vanilla" vo vektoroch a dal zobraziť najnovšie obrázky. Obrázok vanilky, ktorý mi včera schválili sa ako som očakával vo výsledkoch vyhľadávania neobjavil. S tým som počítal, lenže ma zaskočilo, že sa objavili novšie obrázky vanilky s novším ID od iných autorov, t.j. nahraté a schválené až po mojich obrázkoch! Pár krát som obnovil stránku a konečne sa objavil aj môj obrázok vanilky na tretej pozícii na prvej stránke. Lenže po ďalšom obnovení stránky bol zase preč. Potom som stránku ešte pár krát skúsil obnoviť a raz tam obrázok je a raz nie je.
Mohol by prosím niekto nezainteresovaný skúsiť vyhľadať slovo "vanilla" vo vektoroch, dať si zoradenie od najnovších a napísať mi sem, či sa mu zobrazí môj obrázok na tretej pozícii na prvej stránke? Aspoň sa dozviem, či sa obrázok po každom obnovení skrýva iba mne, alebo aj iným ľuďom. Zaujímavé je, že obrázky iných autorov (aj novšie ako môj obrázok) tam po každom obnovení stránky stále sú.