Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod ivusakzkrabice » 3. březen 2017 16:08

zas koukám od včera do potrubí a ani kapka :-(
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Baldion » 3. březen 2017 18:15

ivusakzkrabice píše:zas koukám od včera do potrubí a ani kapka :-(

Hele, tak teď se budu tvářit náramně sebevědomě :D Já dnes prodal dva kousky :shock:
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod ivusakzkrabice » 7. březen 2017 06:16

Víc jak polovina fotek pracně okeyworodovanejch v prdeli :evil:

Title -- Titles must be relevant and specific to the image, must be in English, and cannot contain unnecessary information such as camera make or model, links to websites, etc.

Přitom popisy dělám pořád stejně a využívám do sto znaků, u kytek latinský název, anglický název.. asi holt nabrali novej nadšenej personál :evil: :evil: :evil: :evil:
ivusakzkrabice

Příspěvekod Lenka » 7. březen 2017 06:42

ivusakzkrabice píše:Víc jak polovina fotek pracně okeyworodovanejch v prdeli :evil:

Title -- Titles must be relevant and specific to the image, must be in English, and cannot contain unnecessary information such as camera make or model, links to websites, etc.

Přitom popisy dělám pořád stejně a využívám do sto znaků, u kytek latinský název, anglický název.. asi holt nabrali novej nadšenej personál :evil: :evil: :evil: :evil:

Máš windows? Mě umožňujou ukládat popis přímo do obrázků. Sice půlka fotobank to nevytáhne, ale kopíruju to odtamtud. Dokud jsem jela jen na Ubuntu, tak se mi ta funkce vůbec neukázala. Dřív jsem kopírovala popisy ze schválenejch věcí ze šutru, to teď nejde, a tak jsem ráda, že to můžu vzít odjinud. Jak to řeší tvou situaci: kiks může nastat kdykoli. Nemusí se to pracně vymejšlet znova.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod ivusakzkrabice » 7. březen 2017 07:35

Lenko, díky, ale to není ten hlavní problém, popisy si vedu v jednoduchém txt souboru, sice občas na webu něco domyslím, ale to je spíš jen, že na fotce je slunečno (sunlight) nebo je pod kytkou vidět i hlína (dirt, soil) nebo je to detail květu (macro), to jsou už detaily, které celkem dávám ;)
Spíš mě štve, že jsem investovala do pondělního odsouhlasování maximum fotek a víc jak půlka nejde do prodeje, při stavu odsouhlasování jednou za dva dny tenhle odsouhlasovací pondělek bude až za 14 dní a zrovna tam byly v nových verzích nafoceny i nějaké ty prodejní hity, které jsou aktuálně v ss koši :evil: :evil:
ivusakzkrabice

Příspěvekod alima007 » 7. březen 2017 08:19

Pokud je problémem jen titulek, tak tam napiš jen hlavní podstatu fotky (např. flower, sun). A použí jen 7 keywords ... po schvalení tam naval zbytek 8-)
alima007

IP: 78.45.67.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 7. březen 2017 08:30

alima007 píše:Pokud je problémem jen titulek, tak tam napiš jen hlavní podstatu fotky (např. flower, sun). A použí jen 7 keywords ... po schvalení tam naval zbytek 8-)

taky způsob :lol:
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 7. březen 2017 08:52

Lenka, Ivusakzkrabice - zkuste na to keywordování Photostock - viz zde
http://www.sovpag.com/index.php?languag ... article=12
I ta verze zadara hodně ulehčí práci a kw se načtou bez problémů do všech fb.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Lenka » 7. březen 2017 09:08

ivusakzkrabice píše:Lenko, díky, ale to není ten hlavní problém, popisy si vedu v jednoduchém txt souboru, sice občas na webu něco domyslím, ale to je spíš jen, že na fotce je slunečno (sunlight) nebo je pod kytkou vidět i hlína (dirt, soil) nebo je to detail květu (macro), to jsou už detaily, které celkem dávám ;)
Spíš mě štve, že jsem investovala do pondělního odsouhlasování maximum fotek a víc jak půlka nejde do prodeje, při stavu odsouhlasování jednou za dva dny tenhle odsouhlasovací pondělek bude až za 14 dní a zrovna tam byly v nových verzích nafoceny i nějaké ty prodejní hity, které jsou aktuálně v ss koši :evil: :evil:

Co je provůch odsouhlasovací pondělek? Nahrávám ráno a odpoledne a schvalujou mi to napřeskáčku jak se jim to líbí s časovým posunem 2-60 hodin.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod ivusakzkrabice » 7. březen 2017 12:49

mě odsouhlasují posledních 14 dní jednou za 2 dny předtím to byly 3 - 4 a ještě předtím prostě průběžně. dělám jen fotky, u illustrací a fotek pro editorial to bývá jinak.
ivusakzkrabice

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse