shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Bananaboy » 15. březen 2017 10:33

No to ste ma teda nepotešili! :(
Ale prečo sa potom obrázky iných autorov zobrazujú stále bez miznutia a to aj tie novšie od môjho!?!
Potom sa divíme, že sa nepredáva! Obrázky iných autorov tam mám stále nech obnovujem stránku ako chcem a koľko chcem! Ani sa nepohnú! Celý Shutterstock je jedna špinavá mafia!
Hodnocení: 0
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod shalom3 » 15. březen 2017 10:49

Je to tak, objevuje se to po obnovení na střídačku. Vysvětlení by bylo takové, že obrázky se řadí podle nějakého náhodného výběru, který může být ještě zaveden vedle řadícího kriteria = nový.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Majk88 » 15. březen 2017 10:57

já mám zas jiný problém.,..před měsícem jsem uplodoval menší várku a doteď to mám v pending a schválili jeden obrázek?...wtf?...mám jim psat nebo upload znova bo co? :D
www.majkportfolio.com
"Graphic Design is my passion"

Můj Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfq2wfheTSWhougx_BLhEbw
Majk88

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 15. březen 2017 10:58

Ale je fakt, že ty obrázky kolem na řádku zůstávaly jinak stejné... co dál, to netuším, to jsem se nedívala, ale mizela jenom ta Bananova ilustrace :?

Majk> smaž to a nahraj znova, je to očividně zaseklé ;)
+Baldion Hodnocení: +1
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Bananaboy » 15. březen 2017 11:04

shalom3 píše:Je to tak, objevuje se to po obnovení na střídačku. Vysvětlení by bylo takové, že obrázky se řadí podle nějakého náhodného výběru, který může být ještě zaveden vedle řadícího kriteria = nový.

No jo no... lenže sú tam dva novšie obrázky než ten môj. Tie by mali tiež miznúť a objavovať sa. Ja som myslel, že to robí len mne, keďže som jeho autor a že je to nejako prepojené s portfóliom, alebo čo. Lenže keď ten obrázok mizne aj vám ostatným, tak to je pekne na... (CENSORED) :D
Aj by som im napísal na podporu, ale čo im vlastne mám napísať? Že mi mizne obrázok a iným autorom nie? S takým "argumentom" ma pošlú niekam.
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Ravennka » 15. březen 2017 11:15

Oni Tě vyignorují argument neargument... :geek:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod ivusakzkrabice » 15. březen 2017 13:34

Bananaboy píše:No to ste ma teda nepotešili! :(
Ale prečo sa potom obrázky iných autorov zobrazujú stále bez miznutia a to aj tie novšie od môjho!?!
Potom sa divíme, že sa nepredáva! Obrázky iných autorov tam mám stále nech obnovujem stránku ako chcem a koľko chcem! Ani sa nepohnú! Celý Shutterstock je jedna špinavá mafia!

Mě to spíš přijde náhodně jak se jejich servery zrovna vyspí, minulý týden vše, co bylo osouhlaseno, tak mizelo ještě týden (prodeje podle toho vypadaly - na hubu padaly), tento týden je vidět vše takřka hned a vidím to furt a navíc mám z té včera schválené várky 4 stažení, což se mi nestává.. takže tajně doufám, že ten server, kde sou moje fotky bude takhle dlouho funkční :-)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Jakysinka » 15. březen 2017 15:53

Mám asi blbý dotaz, který už tu byl, ale právě mi došlo zamítnutí z SS s odůvodněním: A reference image is required for this image... Co přesně to po mě chtějí? Na obrázku jsem měla siluletu ženy ve dřepu (žádný obličej, jen nakreslený obrys ženy) a uvnitř jejího těla byl motivační citát. Chápu to správně, že po mě chtějí vzorový obrázek?
Jakysinka

Reputace: +14

Příspěvekod alzbeti » 15. březen 2017 15:53

a inak vás to baví vždy, keď vám odsúhlasia nejakú dávku vyhľadávať si to a pozerať stále? :D šak za ten čas by ste mali ďalších 20 ilustrácií nakreslených :D ... ja to tam dám, príde email "approved" a ďalej neriešim :D
alzbeti

Reputace: +10

Příspěvekod vendakr » 15. březen 2017 16:04

Jakysinka píše:Mám asi blbý dotaz, který už tu byl, ale právě mi došlo zamítnutí z SS s odůvodněním: A reference image is required for this image... Co přesně to po mě chtějí? Na obrázku jsem měla siluletu ženy ve dřepu (žádný obličej, jen nakreslený obrys ženy) a uvnitř jejího těla byl motivační citát. Chápu to správně, že po mě chtějí vzorový obrázek?

Stačí tu siluetu obkreslit na papír tužkou, naskenovat a poslat jim to jako reference image. To je uspokojí :-) Je to taková práce pro práci, ale co jiného dělat, když chtěj reference image, ale člověk žádnej nemá. Tak si ho musí vyrobit posléze :-)
vendakr

Reputace: +9

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock