Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod Ravennka » 14. březen 2017 19:49

BigStock občas zlobí, ale alespoň vidíš, co se tam nahrálo a pak jenom naklikneš 2 kategorie a nazdar... v istocku nahraješ a pak půl hodiny vybíráš to nejpodobnější ze slovníku, a v lepším případě to tam vůbec není ;)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Návštěvník » 14. březen 2017 20:27

Někteří na ESP iStocku nepoznali kouzlo template. U fotky/ilustrace se nechá upravit pomocí jejich slovníku klíčová slova a pak se uloží jako template. Tento template lze aplikovat na několik nahraných fotek/ilustrací. Pomocí více template je zpracování a kontrola rychlá a vzhledem k dobrým prodejům tuto fotobanku nelze zatracovat.
Návštěvník

IP: 46.135.1.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod castyhost » 14. březen 2017 21:14

vyplnit pres DeepMeta a CTRL+C a CTRL+V funguje taky skvele ;-)
castyhost

IP: 92.240.162.1xx

Příspěvekod Fug4s » 15. březen 2017 07:02

Ravennka píše:BigStock občas zlobí, ale alespoň vidíš, co se tam nahrálo a pak jenom naklikneš 2 kategorie a nazdar... v istocku nahraješ a pak půl hodiny vybíráš to nejpodobnější ze slovníku, a v lepším případě to tam vůbec není ;)

Právě že ne. Nahraju (celkem rychle) mám v texťáku připravený slova (třeba pro leták) vložím (většinou mi to píše že mám přes 50 (ikdyž na ostatních mi to normálně prochází)) takže 2 umažu - uložím a posílám. Zamítli mi jen věci, kde byla použita fotka atd. Ale žádný slova ze slovníku nevybírám. Je to rychlý a celkem pohoda. Ale na BS jsem včera nahrál 2x po 5 letácích a pořád je tam nikde nemám. Většinu tam mám dvakrát, dokonce i schválenou. Strašnej haluz
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod castyhost » 15. březen 2017 13:16

castyhost

IP: 92.240.162.1xx

Příspěvekod Baldion » 21. březen 2017 13:26

Zase musím oprášit tohle vlákno ;) . Celé dopoledne se pokouším na Shutterstock nahrát obrázky a opakovaně se to nedaří. Teda vlastně nevím, jestli se to nedaří, protože po každém nahrání se obrázek prostě ztratí v prostoru internetu a není po něm ani stopa. Tak buď to nahrávám do portfolia někomu jinému, nebo se mi pak (až to spraví) všechny obrázky objeví desetkrát. To budou mít editoři hody :D
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. březen 2017 17:56

Teď jsem to vyzkoušela a nahrávání přes web je u mě OK.
Spíš dnes trochu zlobí posílání k odsouhlasování. Občas se fotky tváří, že jsou odeslané a přitom se jen schovaly dolů na konec řady, někdy zabere refresh stránky, někdy je nutno poslat znova.
+Baldion Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Baldion » 21. březen 2017 18:15

ivusakzkrabice píše:Teď jsem to vyzkoušela a nahrávání přes web je u mě OK.
Spíš dnes trochu zlobí posílání k odsouhlasování. Občas se fotky tváří, že jsou odeslané a přitom se jen schovaly dolů na konec řady, někdy zabere refresh stránky, někdy je nutno poslat znova.

Už to jede. A fotky se mi tam dokonce zobrazily jen jednou, tak snad se to povedlo :)
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Hamin » 22. březen 2017 09:43

Jen tak pro zajímavost mám dotaz jak vám jede tento měsíc 123RF ? U mě po minulých měsících růstu najednou šílený propadák o 80% v prodejích. Tak nevím, zda je to náhoda, nebo si snad začali hrát s databází jako v SS ? :shock:
Nikon D7100, Sigma 17-55 f2.8 OS HSM, Sigma APO EX DG 70-200 f2.8 MACRO II, AF-S Nikkor 35mm f1.8, Nikkor AF D Micro 60mm f2.8, Flash SB-700, Softbox 60x60 for SB flash
Hamin

Reputace: +82

Příspěvekod duben » 22. březen 2017 10:06

U mě tenhle měsíc taky nula, nula prd. Možná dělali nějakou reklamní kampaň a teď ji stopli, nebo něco takového. Minulý měsíc to bylo skoro jak Shutterstock a teď zatím horší než dříve.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse