shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Baldion » 15. březen 2017 16:30

Jakysinka píše:Mám asi blbý dotaz, který už tu byl, ale právě mi došlo zamítnutí z SS s odůvodněním: A reference image is required for this image... Co přesně to po mě chtějí? Na obrázku jsem měla siluletu ženy ve dřepu (žádný obličej, jen nakreslený obrys ženy) a uvnitř jejího těla byl motivační citát. Chápu to správně, že po mě chtějí vzorový obrázek?

Jen doplním - pokud je ten obrys dělaný podle fotky, tak tam chtějí doložit skutečně referenční fotku. Samozřejmě je podmínka, že autor siluety je zároveň i autorem fotky ;)
+PandaWild Hodnocení: +1
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod Jakysinka » 16. březen 2017 03:04

Tak ještě jeden blbý dotaz, jak jim k danému obrázku pošlu referenční obraz? Děkuji
Hodnocení: 0
Jakysinka

Reputace: +14

Příspěvekod Lenka líná » 16. březen 2017 05:16

Jakysinka píše:Tak ještě jeden blbý dotaz, jak jim k danému obrázku pošlu referenční obraz? Děkuji

Jak nahraješ obrázek a potom se ti votevře ta stránka, kde se přiřazujou kategorie, tak pod kategoriema máš zaškrtávací nudity, editorial atd a poslední je teď nevim jestli refimg nebo addfile, prostě něco takovýho. Pozor, to není tak jednoduchý. Jak na to klikneš, tak musíš vybrat buď PR (tam se nahrávaj i ref obr) nebo MR a buď nahrát novej nebo vybrat už nahranej. Vše se nahrává ve formě jpg malých formátů.

Edit: koukám že nalogovat se by dalo míň práce :-P
+PandaWild, +Ravennka, +ivusakzkrabice Hodnocení: +3
Lenka líná

IP: 79.98.73.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Tom123 » 20. březen 2017 19:05

Ahojte, mám dotaz....

založil jsem si shutterstock minulý rok. Formulář W-8BEN approved on 12/14/16 mám schválený...
Ted mi přišel na stažení formulář 1042-s

Za minulý rok do ted jsem přes shutterstock vydelal okolo 67USD chtěl jsem zkusit zda vubec nějakou fotku prodám.

Co se týká zdanění tak to řešit nemusim pokud je výdělek takhle malý že?
A formulář 1042-s je pouze informativní?

děkuji za odpovědi
Tom123

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. březen 2017 21:34

Jak velké dáváte náhledy k vektorům? právě mi zamítli moje první dva vektory s tímto odůvodněním:
Linked Images / Bitmaps / Raster Effects -- Linked images, bitmaps and raster effects are not acceptable.
předpokládám, že je to kvůli náhledové fotce..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Anika » 21. březen 2017 21:42

ivusakzkrabice píše:Jak velké dáváte náhledy k vektorům? právě mi zamítli moje první dva vektory s tímto odůvodněním:
Linked Images / Bitmaps / Raster Effects -- Linked images, bitmaps and raster effects are not acceptable.
předpokládám, že je to kvůli náhledové fotce..

Není.
V eps souboru se objevila nějaká bitmapa, nebo tam zůstal nějaký schovaný nebo přilinkovaný obrázek.
Tohle je evergreen a všichni, co děláme vektory to důůůvěrně známe, určitě tu na fóru najdeš mnoho odpovědí na stejný dotaz. Většinou to způsobují některé efekty jako třeba blur, elipsovité gradienty a podobně. Tímhle se na začátku prokousává každý a řeší se to tu v jednom kuse.

Ještě poznámka, v jakém programu kreslíš vektory? Jestli v inkscape, tak je to ještě o něco složitější.
+Baldion Hodnocení: +1
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Ravennka » 21. březen 2017 22:32

A k odpovědi na otázku náhledů - tak, aby delší strana měla alespoň 5000 a kratší strana neměla méně než 3000 :mrgreen:
+Baldion, +PandaWild Hodnocení: +2
Ravennka

Reputace: +750

prosím odpověď

Příspěvekod Tom123 » 21. březen 2017 22:54

Ahojte, můžte mi prosím odpovědět na otázku, kterou jsem psal o kousek výš.
Moc děkuji.
Tom123

Příspěvekod Ravennka » 21. březen 2017 23:28

Tom123 píše:1) Co se týká zdanění tak to řešitnemusim pokud je výdělek takhle malý že?
2) A formulář 1042-s je pouze informativní?

1) ne, nemusíš - pokud je to tvůj jediný příjem
2) ano :mrgreen:

Jsem čekala, že odpoví někdo fundovanější, ale tak když to "zůstalo" na mojí maličkosti Obrázek
+Baldion, +PandaWild, +ivusakzkrabice Hodnocení: +3
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod ivusakzkrabice » 22. březen 2017 07:51

Aniko, je to jen zvektorizovaná kresba, kdysi sem to pro někoho kreslila jako svatební oznámení. program ilustrator pětka. ten náhled byl fakt malý, zkusím podle Ravennky udělat pořádně velký :-)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock