ivusakzkrabice píše:Mám blbej dotaz, protože z microstock fotobank dávám jen do shutterstocku, do kterých dalších fotobank můžu dávat to samé?
Fotolie rozhodne, ta bude generovat velke zisky
istock taky, pokud ti nevadi, ze obcas prodavas za provizi treba $0,02
123RF urcite, generuje ruzne prijmy, ale berou vsechno, jednoduche nahravani, bez kategorii
BigS jpg pres ftp, vektory jenom pres web, kategorie, ze zacatku dela houby, ale z dlouhodobeho hlediska mi dela pravidelny prijem, ktery neni k zahozeni
Dreams v posledni dobe dost vyhazuje obyc fotky, ale prodava mi pravidelne, sice vetsina za subs 0,3 ale obcas se najde i neco lepsiho; kategorie, ale imho stoji za to
Deposit mi prijde, ze je kapku za zenitem, pred tremi lety mi prodaval obrazkyni za provizi za vice dolaru, klidne 10, ted uz vicemene za subs. Nahravam pres ftp, potvrzuju pres appku, kategorie neresim, neco to generuje jeste ve slusnych cislech

Pond5 dostavas 50% zisku, muzes si nastavit cenu, prodava hlavne videa, ale sem tak se mi proda vektor nebo fotka. Uz jenom pro pristup k tvurcum a ferovou cenu se vyplati je podporovat. Nahravani je jednuche, takze i pres male vydelky se to vyplati - i kdyby jenom moralne

zbytek uz jsou fakt prcci, ja pridavam jeste na CanS, obcas se neco proda, obcas i za par dolaru, jednoduche nahravani... a kdyz se to samo nahraje nq ftp, jenom to pak zakliknu a odeslu.. penize se nevali na zemi