Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod PandaWild » 15. březen 2017 20:47

Stohy knih tomu napovídají.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod duben » 15. březen 2017 23:20

A odpoveď na kvízovou otázku zní ... není :). Ale dobře ty ;)
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 23. březen 2017 18:01

Konečně začne zase někdo prodávat pořádný telefon. Je vidět, že neschází jenom mně.
+PandaWild, +shalom3 Hodnocení: +2
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod PandaWild » 23. březen 2017 18:15

Já se stále děsím až mi odejde baterka ve starém mobilu (už ji dost ždímu), protože nové mobily jsou docela hrůza. Tak tohle by byla skvělá náhrada. :-)
+hypotekyfidler.cz, +shalom3 Hodnocení: +2
PandaWild

Příspěvekod duben » 24. březen 2017 10:55

Pando to zalezi k cemu a jak ho pouzivas, pokud mas rad tlacitkove telefony s kterymi jde volat a psat SMS, tak porad je dost na vyber https://www.alza.cz/tlacitkove-telefony ... m?idp=2900, dokonce jsou i takove co das jako kreditku do penezenky apod.

Pokud preferujes neco s vyuzitim pro fotobanky, pak tyhle zakladni telefony nejsou pouzitelne na foceni ani na video. A zrovna video umi vyssi trida telefonu hodne dobre, vyjma hloubky ostrosti a co se fotek tyka, bez problemu takove fotky davam do fotobank.

Mimochodem tlacitkovy telefon s vydrzi 14 dni + powerbanka 5000mAh znamena asi tak 70 dni bez potreby elektriny. To uz je panecku slusna vydrz na cestu do divociny, treba za pandami :)
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod PandaWild » 24. březen 2017 11:10

V mobilech jsem poněkud extrémista :-) protože mobil používám jen na přihlašování do banky, jako budík a když mi volá šéf. Za rok provolám 200 Kč a kdyby nebyl limit tak i míň. Jakýkoliv nový jednoduchý mobil je pro mě nadbytečně složitý, kdy mě obtěžuje proklikávat se přes hromady funkcí které nevyužívám. Na to byl můj předešlý starý Alcatel super, ten nic neuměl. Ale chápu že levné výrobky co nic neumí jsou pro výrobce nezajímavé.
PandaWild

Příspěvekod Ravennka » 24. březen 2017 11:15

Jestli někdo chcete, mám tu starý Samsung, daruju :mrgreen: takovýten žlutý, pogumovaný, myslím, že Mnějaké_číslo :mrgreen:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod shalom3 » 24. březen 2017 12:08

Přidám se, taky patřím k té skupině "občas zavolat mobilem". Na internet ho rozhodně nepotřebuji, protože stejně dřepím pořád u počítače a když od něj vypadnu, tak z důvodů odpočinku. O tom, že existuje dost tlačítkových telefonů, jsem se taky už musela pro klid duše přesvědčit. Ono už ty technologie začínají tak trochu přerůstat přes hlavu, když sleduji případy, kolik lidí se zabilo při focení selfie a kolik vstoupilo s chytrým mobilem v ruce přímo pod kola auta.
Z odkazovaného článku jsem se také shodou okolností dostala na zajímavost
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/be ... applu.html
(dosud žádný cloud raději nevyužívám, protože nějaký takový pocit jsem měla od jejich vzniku).
+PandaWild Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 24. březen 2017 12:15

Mne vždy udiví, když mi někdo napíše emailem "Zavolej mi". Pro mne je vždy snazší psát email než volat. Mobil bych v podstatě nepotřeboval, protože jsem většinu času u PC. (a když se toulám venku, tak tam nechci tahat mobil, chci mít klid) Ale to je asi postih z povolání. Zapomínám, že některým lidem asi dělá problém psát na PC a tak je pro ně hovor snazší.
+sedmicka7a Hodnocení: +1
PandaWild

Příspěvekod shalom3 » 24. březen 2017 12:24

PandaWild píše:Mne vždy udiví, když mi někdo napíše emailem "Zavolej mi". Pro mne je vždy snazší psát email než volat. Mobil bych v podstatě nepotřeboval, protože jsem většinu času u PC. (a když se toulám venku, tak tam nechci tahat mobil, chci mít klid) Ale to je asi postih z povolání. Zapomínám, že některým lidem asi dělá problém psát na PC a tak je pro ně hovor snazší.

Spíš to vidím tak, že pokud chci napsat pár důležitějších věcí, řeším to mailem, to mi dovolí v klidu a jasně formulovat myšlenky. Když chci jen tak pokecat, tak sáhnu po telefonu. Rychlé psaní mi problém nedělá, ale dlouhé telefonování jo, to už bolí někdy ruka ;) (a sluchátka k mobilu taky nepoužívám, protože by se mi zapletly do kabelů ostatní výpočetní techniky).
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse