PandaWild píše:Mne vždy udiví, když mi někdo napíše emailem "Zavolej mi". Pro mne je vždy snazší psát email než volat. Mobil bych v podstatě nepotřeboval, protože jsem většinu času u PC. (a když se toulám venku, tak tam nechci tahat mobil, chci mít klid) Ale to je asi postih z povolání. Zapomínám, že některým lidem asi dělá problém psát na PC a tak je pro ně hovor snazší.
Já sice taky většinou rovnou volám, ale když ti někdo emailem napíše "zavolej mi" tak je to pro tebe mnohem příjemnější než když ti zazvoní telefon. Ten dotyčný ti dává možnost vybrat si čas kdy ti telefonát na dané téma vyhovuje, máš čas se na něj připravit, třeba shromáďit si potřebná fakta, nejít diář apod. a není to tak že na tebe najednou vybafne nečekaně nějaké téma, navíc v době kdy potřebuješ nutně pořešit něco jiného, řídíš, jsi na dovolené a nechceš řešit pracovní věci a tak podobně.

www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online