Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Ravennka » 24. březen 2017 12:43

Já nesnáším telefonování... po mailu se vždycky vyřídí jenom to, co je potřeba vyřešit a nemusí se hledat témata na plkání, protože by jinak ten telefon byl moc krátký.
Navíc nabídky si můžu v klidu počíst v mailu a okouknu tam alespoň všechny kličky, mám čas si to rozmyslet a podobně. Po telefonu všechny odmítám, ať to pošlou mailem 8-)
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod duben » 24. březen 2017 13:01

PandaWild píše:Mne vždy udiví, když mi někdo napíše emailem "Zavolej mi". Pro mne je vždy snazší psát email než volat. Mobil bych v podstatě nepotřeboval, protože jsem většinu času u PC. (a když se toulám venku, tak tam nechci tahat mobil, chci mít klid) Ale to je asi postih z povolání. Zapomínám, že některým lidem asi dělá problém psát na PC a tak je pro ně hovor snazší.

Já sice taky většinou rovnou volám, ale když ti někdo emailem napíše "zavolej mi" tak je to pro tebe mnohem příjemnější než když ti zazvoní telefon. Ten dotyčný ti dává možnost vybrat si čas kdy ti telefonát na dané téma vyhovuje, máš čas se na něj připravit, třeba shromáďit si potřebná fakta, nejít diář apod. a není to tak že na tebe najednou vybafne nečekaně nějaké téma, navíc v době kdy potřebuješ nutně pořešit něco jiného, řídíš, jsi na dovolené a nechceš řešit pracovní věci a tak podobně. ;)
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Bananaboy » 24. březen 2017 13:30

Aké príjemné zistenie, že nie som jediný kto nerád telefonuje. Ja telefonujem tak 2-3 krát za rok a aj to je na mňa už moc. :lol: Najradšej by som netelefonoval vôbec. Snáď aj k tomu raz dôjde. Všetko radšej vybavujem osobne, alebo cez e-mail. Mobil mám absolútne nemobilný, pretože je to taký ten 7 palcový tabletofón. No proste veľké hovado, ktoré sa nezmestí do žiadneho vrecka. Používam ho z 99% na pozeranie filmov a ako budík. :D
+AirP72, +Baldion, +PandaWild, +Ravennka, +sedmicka7a Hodnocení: +5
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod PandaWild » 24. březen 2017 16:06

Teda a já myslel že jsem jediný divný. Je dobře sdílet, člověk si pak tak nepřipadá jak mimoň. :D
+Bananaboy Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod sedmicka7a » 24. březen 2017 19:17

Já mobil používám hlavně jako čtečku knih a pak na SMS/e-maily, občas kouknu na internet, ale to minimálně (jen když potřebuji rychle něco najít a nemám u sebe PC). A taky nesnáším telefonování, radši pošlu e-mail nebo SMS, telefonuji, jen když to jinak nejde (objednávání někam, zařizování práce). Zkrátka e-mail je pro mě lepší, kontroluji ho neustále a jsou chvíle, kdy je blbé telefonovat nebo se to nehodí, ale odpovědět na e-mail jde, takže pokud někdo ode mě něco rychle potřebuje, tak přes e-mail nebo i sms to je lepší.
+Bananaboy, +PandaWild Hodnocení: +2
http://www.megapixel.cz/foto/106527
http://www.shutterstock.com/gallery-2703055p1.html
sedmicka7a

Reputace: +48

Příspěvekod ivusakzkrabice » 24. březen 2017 19:24

Mám služební mobil, nějak mě to časem naučilo, že mnoho věcí se dá rychle dokomunikovat a dost mě to baví. Sice píšu ráda, ale mám tendence psát rozvláčně, tak se mnou ostatní tak nějak raději telefonují.. asi sem nepatřím :lol:
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Ravennka » 24. březen 2017 19:47

Jak tu příspěvek nemá alespoň 3 odstavce, tak to není rozvláčně :mrgreen: musíš zabrat! Koukej nás tu víc o všem informovat :lol:
Ravennka

Příspěvekod ivusakzkrabice » 24. březen 2017 20:43

Ravennka píše:Jak tu příspěvek nemá alespoň 3 odstavce, tak to není rozvláčně :mrgreen: musíš zabrat! Koukej nás tu víc o všem informovat :lol:

to raději nechtěj :D
já dostávám furt sprda i za nákupní seznam :D
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Ravennka » 24. březen 2017 22:43

A já bych i byla pro... já si ráda počtu a pro ty, kteří neradi čtou, by stačilo krátké resumé ve 3 bodech na konci postu :mrgreen:
Ravennka

Příspěvekod shalom3 » 24. březen 2017 23:57

ivusakzkrabice píše:Mám služební mobil, nějak mě to časem naučilo, že mnoho věcí se dá rychle dokomunikovat a dost mě to baví. Sice píšu ráda, ale mám tendence psát rozvláčně, tak se mnou ostatní tak nějak raději telefonují.. asi sem nepatřím :lol:

Nech být, psaní má své výhody. Kdybys tu měla s náma všema telefonovat, tak se brzy dostaneš na uzavřené oddělení. Písemný projev má i tu výhodu, že nás neprobudí, nevytáhne ze sprchy nebo z místnosti, kam se mobil obvykle nenosí. :lol:
+PandaWild Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse