shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ivusakzkrabice » 30. březen 2017 07:11

Tak mi na shutterstocku zmizelo pět fotek, které visely od neděle v čekání na souhlas, asi tam mají černou díru :-)
celé to bylo zvláštní, 9 fotek z neděle a pondělka mi zůstávalo viset v čekání na souhlas a vše novější se každý den odsouhlasovalo (či zahazovalo), dnes ráno koukám a prázdná fronta a těch prvních pět nebylo ani v čekajících, ani v odsouhlasených, ani v zamítnutých, to sou mi záhady.. :)
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Jakysinka » 1. duben 2017 15:03

:shock: Na SS mě začínají vytáčet jak vrtačku :lol: Schvalování se mi nějak rozběhlo, zdá se mi, že je rychlejší, než kdy dříve, ALE !!! Zamítají mi obrázky kvůli podobnosti, člověk jim jich pošle 20 a schválí jeden :evil: Ale já nad ně vyzraju :ugeek: :twisted:
Jakysinka

Reputace: +14

Příspěvekod Anika » 1. duben 2017 15:11

Jakysinka píše::shock: Na SS mě začínají vytáčet jak vrtačku :lol: Schvalování se mi nějak rozběhlo, zdá se mi, že je rychlejší, než kdy dříve, ALE !!! Zamítají mi obrázky kvůli podobnosti, člověk jim jich pošle 20 a schválí jeden :evil: Ale já nad ně vyzraju :ugeek: :twisted:

Nojo, mají nový pravidla ;)
https://www.shutterstock.com/contributo ... /000012339
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Bananaboy » 1. duben 2017 16:51

Jakysinka píše::shock: Na SS mě začínají vytáčet jak vrtačku :lol: Schvalování se mi nějak rozběhlo, zdá se mi, že je rychlejší, než kdy dříve, ALE !!! Zamítají mi obrázky kvůli podobnosti, člověk jim jich pošle 20 a schválí jeden :evil: Ale já nad ně vyzraju :ugeek: :twisted:

Tie podobné ti vyhadzujú preto, lebo ich máš v jednej dávke alebo preto, že už máš také isté v portfóliu?
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Jakysinka » 1. duben 2017 17:20

Bananaboy píše:

Tie podobné ti vyhadzujú preto, lebo ich máš v jednej dávke alebo preto, že už máš také isté v portfóliu?

V jedné dávce je vyhazují, ale když to nahrávám tak nějak miš maš, tak to zatím prošlo.
Jakysinka

Příspěvekod Jakysinka » 1. duben 2017 17:23

Anika píše:

Nojo, mají nový pravidla ;)
https://www.shutterstock.com/contributo ... /000012339

Cooo? Ne-e :lol:
Jakysinka

Příspěvekod Bananaboy » 1. duben 2017 17:24

Jakysinka píše:V jedné dávce je vyhazují, ale když to nahrávám tak nějak miš maš, tak to zatím prošlo.

Ufff... to je parádne že nehľadajú pri schvalovaní podobné obrázky v portfóliu. Toho som sa najviac bál. Takže môžem zase normálne nahrávať. Do jednej dávky podobné určite nebudem dávať.
Bananaboy

Reputace: +1080

Příspěvekod Jakysinka » 1. duben 2017 17:59

Jako prošlo mi to tak 2x, dneska to zkusím po třetí, tak uvidíme, ale určitě to budu řádně promíchávat...
+Baldion Hodnocení: +1
Jakysinka

Příspěvekod PandaWild » 1. duben 2017 18:40

Bananaboy píše:Ufff... to je parádne že nehľadajú pri schvalovaní podobné obrázky v portfóliu. Toho som sa najviac bál. Takže môžem zase normálne nahrávať. Do jednej dávky podobné určite nebudem dávať.
To bude až vyšší stupeň upgrade, kdy zapojí na kontrolu i automaty porovnávající s portfoliem. A pak bude třetí stupeň - automat porovná každý obrázek databáze s každým, aby odhalil kopírovače.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Jakysinka » 1. duben 2017 19:10

PandaWild píše:
Bananaboy píše:Ufff... to je parádne že nehľadajú pri schvalovaní podobné obrázky v portfóliu. Toho som sa najviac bál. Takže môžem zase normálne nahrávať. Do jednej dávky podobné určite nebudem dávať.
To bude až vyšší stupeň upgrade, kdy zapojí na kontrolu i automaty porovnávající s portfoliem. A pak bude třetí stupeň - automat porovná každý obrázek databáze s každým, aby odhalil kopírovače.

Přestaň mě strašit :lol: Kopírování se mě netýká, ale ta kontrola portfolia mě děsí :lol:
Jakysinka

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock