Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Re: Zeptejte se, na co chcete - Pond5 vám odpoví

Příspěvekod YELLOWCIRCLE » 12. duben 2017 13:09

Díky.
O šmírování se rozhodně nejedná a lidé rozpoznatelní nejsou.
Pokud nevyberu žádnou možnost z nabídky ACTIONS, jak píšete, a kliknu na EXECUTE, nestane se nic!
Hodnocení: 0
YELLOWCIRCLE

IP: 89.24.225.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 12. duben 2017 13:18

Ne Execute, tahle volba obvykle není potřeba používat. U každé fotky je tlačítko Edit, tím se dostane do editace fotky. Vyplní se titulek, popiska, cena, klíčova slova a odešle se ke schválení tlačítkem Save and Submit.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod YELLOWCIRCLE » 12. duben 2017 13:47

aha, tak něco je špatně, já tady totiž tlačítko Save and Submit nemám.
YELLOWCIRCLE

IP: 89.24.225.1xx

Příspěvekod PandaWild » 12. duben 2017 13:52

Možná jsem ten titulek tlačítka napsal nepřesně. Když se otevře stránka s editací, tak úplně vpravo dole je tlačítko na uložení změn a příp. ještě tlačítko na odeslání ke schválení. Když se upravuje už odeslané, tak je tam už jen tlačítko k uložení změn.
PandaWild

Příspěvekod Fug4s » 13. duben 2017 07:59

Ahoj,
mohu poprosit o vysvětlení tohoto důvodu zamítnutí na Videoblocks. Je to video dělané v After Effectu.

For uploaded footage, a qtrle codec must contain an alpha channel.

Děkuji
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod YELLOWCIRCLE » 13. duben 2017 09:37

To Panda Wild
Už jsem se tím prokousal a videa čekají na posouzení. Tak jsem zvědav, kdy a zda-li vůbec budou schváleny.
Díky moc.
YELLOWCIRCLE

IP: 2001:1ae9:1a9:5d00:e9f9:2a47:41ff:5exx

Příspěvekod PandaWild » 13. duben 2017 10:11

Fug4s píše:Ahoj,
mohu poprosit o vysvětlení tohoto důvodu zamítnutí na Videoblocks. Je to video dělané v After Effectu.

For uploaded footage, a qtrle codec must contain an alpha channel.

Děkuji
Pokud video mělo obsahovat alfa kanál (průhlednost), tak v After Effects nebyl zapnutý jeho export - to by poradil nejspíš Bananaboy jak se to tam exportuje s průhledností. Pokud tam neměl být alfa kanál, tak zvolit jiný formát než QuickTime RLE, např. nejlépe MOV MotionJPEG.
PandaWild

Příspěvekod Bananaboy » 13. duben 2017 12:29

Je to tak ako píše Panda. V animácii máš zrejme niekde alfa kanál a nevyexportoval si ho. Ak chceš zistiť či máš v animácii priesvitnosť, tak si zapni to kockované tlačítko v kompozičnom okne, ktoré som zvýraznil na obrázku. Tam, kde bude alpha kanál sa ti zobrazí kockované pozadie. Pri exporte vyber možnosť exportu kanálov RGB+Alpha. Ak tam alphu nemáš, alebo nechceš mať, tak to vyexportuj s iným kodekom. Napríklad MotionJPEG.

alpha_jpg800_2.jpg
alpha_jpg800_2.jpg (170.58 KiB) Zobrazeno 4078 krát
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Fug4s » 13. duben 2017 17:33

Děkuji moc oběma. Kouknu na to. Alfa kanál tam mám, ale nevěděl jsem že ho musím při exportu takto zapnout. Doufám že mi nevyhodí kvůli tomu videa i na Pond5, protože na ostatních FB to prošlo jen u Videoblocks to neprošlo a na Pond5u teprve čekám na schválení a hlavně jsem tam nahrával další videa, která jsou stejně vygenerovaná a při velikosti 780 Mb jsem to nahrával na FB 3 hodiny. Tak doufám že to nebudu muset absolvovat znova.
Ještě se zeptám blbě můžu to nechat zaplý pořád s tím alfa kanálem nebo když ho tam nebudu mít tak to udělá nějakej bordel. Abych na to zase příště nezapoměl, respoektive si zautomatizovat že ho tam vždy zapnout a buď tam bude nebo ne. Jen jestli to nevadí když ho tam takto zapnu ale v ilustraci nebude.
Díky moc
Fug4s

Příspěvekod Fug4s » 14. duben 2017 08:00

Bananaboy píše:Je to tak ako píše Panda. V animácii máš zrejme niekde alfa kanál a nevyexportoval si ho. Ak chceš zistiť či máš v animácii priesvitnosť, tak si zapni to kockované tlačítko v kompozičnom okne, ktoré som zvýraznil na obrázku. Tam, kde bude alpha kanál sa ti zobrazí kockované pozadie. Pri exporte vyber možnosť exportu kanálov RGB+Alpha. Ak tam alphu nemáš, alebo nechceš mať, tak to vyexportuj s iným kodekom. Napríklad MotionJPEG.

alpha_jpg800_2.jpg

Tak tam alfu nemám, ale kde prosím najdu ten Motion JPEG. Je to ve formátu místo Quick Time movie, nebo jak je Video output tak tam je Formát option?
Děkuji
Fug4s

PředchozíDalší

Zpět na Pond5