od ToM » 11. duben 2017 11:03
Tak přesně na tohle už jsem se tu ptal taky.
Psal jsem na podporu a bylo mi sděleno, že obrázky se zobrazují v portfoliu a jsou k diospozici k prodeji do 24 až 48 hodin od schválení. Ví ale o problému, že někteté obrázky se objeví později. Pracují na tom. Prej.
Tak jsem se nenechal odbít a napsal jim, že u mě to nejsou některé, ale úplně všechny nahrané přes ESP a jestli třeba není někde chyba v propojení ESP a iStock účtu.
Odpověď: propojené je to v pořádku a prý se objeví, že mám čekat.
Tak teda čekám.
Ale je mi dlouhá doba, tak koukám na microstockgroup (jen tak to projíždím, moje agnličtina není na tak dobré úrovni abych se tam rozepisoval a dikutoval) a narazil jsem tam na vlákno, kde se také někdo dotazuje na "něco" nefunkčního ohledně ESP a 90% odpovědí se netýká toho "něco" ale toho že ještě pořád nahrává na iStock, že jestli je normální nahrávat na iStock, že je rok 2017 a nikdo normální nenahrává na iStock, ať si šetří svůj čas nahráváním na iStock..... a tak dál.
Tak nevím... od teď tam nic nenahrávám, protože to stejně nemá smysl, když to nikde není vidět, a až se to jednou někdy možná objeví, tak si to ještě rozmyslím co dál s touhle fotobankou. Mazat portfolio nehodlám, protože pořád generuje druhej největší měsíční výdělek - to je ta největší schizofrenie s touhle fotobankou.
+Martin z kopce
|
Hodnocení: +1
|