Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Lenka » 21. duben 2017 04:05

ToM: pokud budeš přispívat jako registrovaný člen fóra, tak můžeš psát cokoli, tedy v rámci obvyklých pravidel slušnosti. Pokud to s registrací uděláš jako Host, tak sice taky můžeš psát cokoli, ale nikdo to nebude číst, protože trolly tu nebereme vážně. :twisted:
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Host » 21. duben 2017 07:03

Lenka píše:ToM: pokud budeš přispívat jako registrovaný člen fóra, tak můžeš psát cokoli, tedy v rámci obvyklých pravidel slušnosti. Pokud to s registrací uděláš jako Host, tak sice taky můžeš psát cokoli, ale nikdo to nebude číst, protože trolly tu nebereme vážně. :twisted:

Svata pravda, je treba byt registrovan, organizovan, posleze katalogizovan a v zaveru recyklovan. Hned jak nastoupis tuto cestu, ti Lenka sepise vycerpavajici elaborat zahrnujici vsechny tve dotazy na nekolik let dopredu... Jako bonus prida esej o vlivu kapesni bitevni lodi Lutzow na svetove ceny kopry a svahilskou basen o prochlastanem Ramadanu. Nevahej a registruj se...
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ToM » 21. duben 2017 09:27

No už jsem nechtěl nic psát, ale budiž.

Toto bude nejspíš můj poslední příspěvek do tohoto fóra, protože mám už delší dobu pocit, že za poslední rok - dva se tu člověk nic nedozví. Jediné co je tu v podstatě živé je vlákno stížností a nářků a naříkat si můžu sám doma, na to nepotřebuji diskuzní fórum.

Když se tu na něco zeptám, jsem označen za hňupa a dokonce za trolla. Jedu ve fotobankách devátým rokem. Dělám to v podstatě oficiálně na částečnej úvazek. Respektive v zaměstnání jsem změnil pracovní poměr na částečnej, abych měl víc času na fotobanky, takže myslím, že už o fotobankách něco vím a mám ledacos za sebou. A abych tu poslouchal, že se musím zaregistrovat jen pro to aby mě někdo četl, na to mám příliš velkou hrdost. Registrovat se z principu nebudu, mám k tomu hned několik důvodů.

Takže to na co jsem se ptal si zjistím sám, samozřejmě že to dokážu, problém v tom není, ale zabere mi to bezesporu daleko víc času. Tam nahoře je napsáno diskuzní fórum. Předpokládal jsem tedy, že se na něco zeptám a pokud někdo zná odpověď, tak mi poradí a mě tím ušetří spoustu času. Já naopak můžu poradit zase s něčím jiným. Ale chyba soudruzi. Tak už to nefunguje. Na něco se zeptám a ti co to taky neví ze mě dělají blbce.

Toto fórum je pro mě již ztrátou času, tak se tu mějte hezky a pěkně si tu naříkejte. Jdu pracovat.
+Pitju Hodnocení: +1
ToM

IP: 93.91.49.1xx

Příspěvekod piottr » 21. duben 2017 09:28

Ahoj vám všem tu,

sám nefotobankuju, ale mám dotaz, na který tady snad najdu odpověď.

chci udělat mj. článek o filmech co se natáčely v praze a v článku bych chtěl dát fotky, jak to vypadalo ve filmu (screenshot z filmu) a jak to vypadá ve skutečnosti.
Jde to udělat bez hrozby nějakého postihu?

díky
piottr

Příspěvekod Ravennka » 21. duben 2017 10:23

ToM píše:Toto bude nejspíš můj poslední příspěvek do tohoto fóra, protože mám už delší dobu pocit, že za poslední rok - dva se tu člověk nic nedozví. Jediné co je tu v podstatě živé je vlákno stížností a nářků a naříkat si můžu sám doma, na to nepotřebuji diskuzní fórum.

Asi čteš špatná vlákna ;) nicméně otázka byla tak specifická, že prostě není divu, žes na ní nedostal odpověď. Kdyby někdo tušil, tak by něco napsal. To, že někdo neporadí, ještě neznamená, že jsou všichni Obrázek.
+Baldion, +PandaWild Hodnocení: +2
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Host » 21. duben 2017 13:00

piottr píše:Ahoj vám všem tu,

sám nefotobankuju, ale mám dotaz, na který tady snad najdu odpověď.

chci udělat mj. článek o filmech co se natáčely v praze a v článku bych chtěl dát fotky, jak to vypadalo ve filmu (screenshot z filmu) a jak to vypadá ve skutečnosti.
Jde to udělat bez hrozby nějakého postihu?

díky

Tomuhle zpravodajskemu pouziti snimku se rika citace. Pokud bude uveden pod obrazkem zdroj, tak je vse legalni.
Host

Příspěvekod Host » 21. duben 2017 13:05

Jeste doplnim predesle: zdroj musi byt oficialni fotografie pro tisk, ne tipnuty obrazek z piratske kopie...
Host

Příspěvekod castyhost » 21. duben 2017 16:03

ToM
jestli jedes v "Challenge 50ks / týden" tak ti reknu jak na to
castyhost

IP: 92.240.162.1xx

Příspěvekod Host » 21. duben 2017 18:38

ToMééé neopouštěj nás... Buď zde také Trollem se svým trollstvím spokojeným. Vždyť jsou to jen "Kecy v kleci" tak netrucuj a napiš nějaké to teplé slovo, či několik vět hřejivých... :mrgreen:
Host

Příspěvekod castyhost » 21. duben 2017 20:23

Host do domu, hůl do ruky :-)
castyhost

IP: 92.240.162.1xx

PředchozíDalší