od ToM » 21. duben 2017 09:27
No už jsem nechtěl nic psát, ale budiž.
Toto bude nejspíš můj poslední příspěvek do tohoto fóra, protože mám už delší dobu pocit, že za poslední rok - dva se tu člověk nic nedozví. Jediné co je tu v podstatě živé je vlákno stížností a nářků a naříkat si můžu sám doma, na to nepotřebuji diskuzní fórum.
Když se tu na něco zeptám, jsem označen za hňupa a dokonce za trolla. Jedu ve fotobankách devátým rokem. Dělám to v podstatě oficiálně na částečnej úvazek. Respektive v zaměstnání jsem změnil pracovní poměr na částečnej, abych měl víc času na fotobanky, takže myslím, že už o fotobankách něco vím a mám ledacos za sebou. A abych tu poslouchal, že se musím zaregistrovat jen pro to aby mě někdo četl, na to mám příliš velkou hrdost. Registrovat se z principu nebudu, mám k tomu hned několik důvodů.
Takže to na co jsem se ptal si zjistím sám, samozřejmě že to dokážu, problém v tom není, ale zabere mi to bezesporu daleko víc času. Tam nahoře je napsáno diskuzní fórum. Předpokládal jsem tedy, že se na něco zeptám a pokud někdo zná odpověď, tak mi poradí a mě tím ušetří spoustu času. Já naopak můžu poradit zase s něčím jiným. Ale chyba soudruzi. Tak už to nefunguje. Na něco se zeptám a ti co to taky neví ze mě dělají blbce.
Toto fórum je pro mě již ztrátou času, tak se tu mějte hezky a pěkně si tu naříkejte. Jdu pracovat.