Shuterstock

Re: Shuterstock

Příspěvekod Ravennka » 5. květen 2017 10:28

Fug4s> ze zvědavosti - které to jsou?
Hodnocení: 0
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Fug4s » 5. květen 2017 10:34

No asi by to měla být jen SS a AS protože to jsou jediné kde se tak trochu normálně prodává. Ale teď ještě posílám do Deposithu a Bigstock. Celkem raketově ze začátku vystřelily ale teď zas nic. Vůbec se mi nadaří rozjet ostatní FB kromě těch dvou top.
Pak ještě posílám do Ponds a Videoblock, ale čistě jen videa
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 5. květen 2017 11:13

Já myslela, kde berou ai, protože já furt žiju ve světě, kde je to minoritní a univerzál je prostě eps. A dělat to nadvakrát, to byla poměrně dost otrava :)
Ravennka

Příspěvekod shalom3 » 5. květen 2017 12:24

Ravennka píše:Já myslela, kde berou ai, protože já furt žiju ve světě, kde je to minoritní a univerzál je prostě eps. A dělat to nadvakrát, to byla poměrně dost otrava :)

Také jsem neregistrovala, že by další fotobanky braly AI, snad jediná výjimka je Dreamstime (o tom, že prodeje nic moc nemluvím).
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Fug4s » 5. květen 2017 12:45

Zkoušel jsem jen ty 4 a na 3 (Bigstock, Deposit a samozřejmě AS) mi AI prošlo. Jen ten SS nejde. Ještě jsem posílal na 123RF a iStock, ale momentálně jsem tam přestal nahrávat. Téměř se mi tam neprodává. Tak nevím.
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod Ravennka » 5. květen 2017 13:51

123rf se začne prodávat tak po roce, dvou... a prodává se skoro všechno, ne jenom novinky ;) /tak desetina SS u mne/

iStock prodává vcelku slušně, když tam sypeš. Ale musíš si tam udělat nějaký základ... nasyp tam tak 300 kousků a pak pomalu přidávej a bude to nějaký zisk generovat, i když to nahrávání je vopruz.
+Baldion Hodnocení: +1
Ravennka

Příspěvekod Dusan » 6. květen 2017 08:41

Přišel mi email od Shutterstock a moc to nechápu. Setkali jste se někdy s něčím takovým?

We are writing to let you know that a comp license to your image with Shutterstock ID xxx is being converted to a full license, per the Shutterstock Contributor Terms of Service. If there is a legal issue with doing so, please respond back to us within 2 days. Please note that this license will appear as a royalty in your Shutterstock account. the royalty for this license is $45.00.

Díky
Dušan
Dusan

Reputace: +61

Příspěvekod Host » 6. květen 2017 19:09

Dusan píše:Přišel mi email od Shutterstock a moc to nechápu. Setkali jste se někdy s něčím takovým?

We are writing to let you know that a comp license to your image with Shutterstock ID xxx is being converted to a full license, per the Shutterstock Contributor Terms of Service. If there is a legal issue with doing so, please respond back to us within 2 days. Please note that this license will appear as a royalty in your Shutterstock account. the royalty for this license is $45.00.

Díky
Dušan

Pravděpodobně může jít o prodej editorial jako Enhanced Licence, nebo si někdo cosi vyžádal jako "citlivé využití" a vy ho nemáte v účtu povoleno. Dřív možnost užití Editorial jako EL řešili s většími kontributory paušálně zvláštní smlouvou. Vyplatí se na to kladně odpovědět... ;)
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Dusan » 6. květen 2017 21:16

Host píše:
Pravděpodobně může jít o prodej editorial jako Enhanced Licence, nebo si někdo cosi vyžádal jako "citlivé využití" a vy ho nemáte v účtu povoleno. Dřív možnost užití Editorial jako EL řešili s většími kontributory paušálně zvláštní smlouvou. Vyplatí se na to kladně odpovědět... ;)

Díky za tip, asi jo. Nedávno jsem vypnul citlivé využití kvůli fotkám s lidmi. U této je to v pohodě, takže jsem už odpovědel kladně ;)

Díky
Dusan

Reputace: +61

Příspěvekod shalom3 » 8. květen 2017 10:38

Na Shutru se mi už několik dní nezobrazuje prakticky nic na hlavní stránce contributora, jen menu je v pořádku, jinak ty panely týkající se příjmů, mapka apod. - to vše zůstává prázdné. Když nahrávám přes Stocksubmitter, tak to často hodí chybu, že na stránkách probíhá údržba. Blbne to někomu taky tak?
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock