| Hodnocení: 0 |
Ravennka píše:Já myslela, kde berou ai, protože já furt žiju ve světě, kde je to minoritní a univerzál je prostě eps. A dělat to nadvakrát, to byla poměrně dost otrava
| +Baldion | Hodnocení: +1 |
Dusan píše:Přišel mi email od Shutterstock a moc to nechápu. Setkali jste se někdy s něčím takovým?
We are writing to let you know that a comp license to your image with Shutterstock ID xxx is being converted to a full license, per the Shutterstock Contributor Terms of Service. If there is a legal issue with doing so, please respond back to us within 2 days. Please note that this license will appear as a royalty in your Shutterstock account. the royalty for this license is $45.00.
Díky
Dušan
Host píše:
Pravděpodobně může jít o prodej editorial jako Enhanced Licence, nebo si někdo cosi vyžádal jako "citlivé využití" a vy ho nemáte v účtu povoleno. Dřív možnost užití Editorial jako EL řešili s většími kontributory paušálně zvláštní smlouvou. Vyplatí se na to kladně odpovědět...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.