shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ivusakzkrabice » 15. září 2017 13:49

V apce na androidu to zlobí už déle.. na webu jsem si taky všimhla, že to nějak nesedí, ale snažím se teď výdělky nehypnotizovat, žere to čas a zhypnotizovat fakt nejdou ;) :)
+joska Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Fug4s » 15. září 2017 19:08

ivusakzkrabice píše:V apce na androidu to zlobí už déle.. na webu jsem si taky všimhla, že to nějak nesedí, ale snažím se teď výdělky nehypnotizovat, žere to čas a zhypnotizovat fakt nejdou ;) :)

to je fakt, a hlavně mi přijde že čím víc koukám po výdělcích tak se neprodává. A jakmile se na to tak trochu vyprdnu a soustředím se třeba na to abych tam měl určitej počet děl nebo něco jiného tak se prodává lépe. Ale možná je to jen psychika. :)
Hodnocení: 0
Fug4s

Reputace: +40

Příspěvekod ivusakzkrabice » 18. září 2017 13:18

Fug4s píše:
ivusakzkrabice píše:V apce na androidu to zlobí už déle.. na webu jsem si taky všimhla, že to nějak nesedí, ale snažím se teď výdělky nehypnotizovat, žere to čas a zhypnotizovat fakt nejdou ;) :)

to je fakt, a hlavně mi přijde že čím víc koukám po výdělcích tak se neprodává. A jakmile se na to tak trochu vyprdnu a soustředím se třeba na to abych tam měl určitej počet děl nebo něco jiného tak se prodává lépe. Ale možná je to jen psychika. :)

Tak se pod to dneska můžu podepsat, po očku dnes sleduju a mimo jedné fotky, která tam skočila před mým špiclováním, ani prd.. na pondělek po poledni krutá bída....
ivusakzkrabice

Příspěvekod zdenat5 » 20. září 2017 15:17

Ahoj,
tak po třech letech musím požádat o radu. Dnes mi vytrvale nějaký krasavec vyhazuje vektory s důvodem Incorrect Category -- The selected category or categories are inappropriate for this content.
Jsou to bannery a buttony jakých tam mám už víc než tři sta a řadím je do kategorií Signs/Symbols a Vintage .

https://www.shutterstock.com/cs/image-v ... olbUw-1-92

Tak jsem to dala jako pozadí a objekty jednou to tak prošlo a pak zase ne , ani pozadí a různé neprošlo, tak nevím jestli si ze mne dělají legraci nebo co to zase je. Obrana proti případné zlomyslnosti asi není. Připadá mi, že si vymýšlejí stále větší debility.
Ale mne to hodně otravuje jednak mi to kazí poměr schválených, bere mi to čas, ale hlavně mne to tak otráví, že třeba den, dva nekreslím, potřebuju na to být v pohodě.

Tak nevím asi dělám fakt něco špatně a připadám si jako blbec. Kdyby to šlo tak mu napíšu co chceš V...LE. :evil:
Zdena
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. září 2017 16:40

Asi nejlepší dát si chvilku pauzu a pak doufat v jiného schvalovače..
ivusakzkrabice

Příspěvekod zdenat5 » 20. září 2017 17:04

Ahoj ,
dík, tak to udělám, ale tohle je opravdu otravný , taky si myslím,že je to pořád jeden a ten samý, vždycky vymyslí nějaký nesmysl,asi zkusím paličatě neopravovat, už jsem to jednou udělala - při vyhození zé tó néný énglicky, jsem to poslala vector, pak textura vektor illustration, pak textura stem with flowers vektor illustration,až jsme se dobouchali k přijetí. Doufám,že si to vyložil správně.
Prostě to tam budu prát dokud to neschválí, nebo mi nezruší účet, peníze potřebuju, ale těch pár čudlů mi za to nestojí. Jsem naštvaná a jdu to provést hned.
Zdena :evil:
zdenat5

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. září 2017 17:14

Tohle znám, kdysi jsem několik dní bojovala s podobným blbem, co mi vyhazoval vše kvůli tomu, že mu to nepřipadalo anglicky, dala jsem si asi 5 dní pauzu a byl klid..
Občas si říkám, že tam sedí nějaký zhrzený ind, který je i contributorem a zrovna se mu neprodávají jeho fotky nebo mám podobné téma jako on a nesnese konkurenci :) ;)

Ale jinak mám dojem, že chyba může být i v procesu. Dva dny za sebou se mi stávalo, že jsem zaklikla, že dané fotky jsou editorial a oni je schvalovali jako komerční (to jest vyházeli mi je s tím, že je mám dát jako editorial), prostě systém nerespektoval moje zaškrtnutí YES v rozbalovátku. Po první dávce jsem si myslela, že jsem blbec já, ale druhá a třetí dávka mne vyvedla z omylu, taky pomohl asi týden počkat než si to tam opravili :) ;) :)
ivusakzkrabice

Příspěvekod zdenat5 » 20. září 2017 17:28

Už je to schválený poslala jsem to původní, tak asi už je prudič doma. No tak příště.
Jde o to, že se z nich v posledních měsících stala nejotravnější fotobanka kdyby to vyhodili že se jim to nelíbí tak to beru,ale tohle je hromada otravných nesmyslů a nakonec to vezmou. To dnešní s kategoriema mi už přišlo jako nehoráznost.Dělají z nás blbce. Raději si dám sprchu - studenou. 8-)
Zdena
zdenat5

Příspěvekod shalom3 » 20. září 2017 17:33

S tím už se nerozčiluju - prostě to tam natlačím, někdy hned, někdy za čásek a je to. Práci mi to přidá jen minimálně, protože nahrávám přes Stocksubmitter.
+zdenat5 Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 20. září 2017 17:34

Záte MacroGamer? Nedávno jsem ho díky Pandovi obevil a je to docela šikovná věcička. Možná jí pár editorů u šutru používá, to by vysvětlovalo lecos.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock