shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Hamin » 20. září 2017 20:50

Tak mně před chvílí schválili na SS várku vektorů asi do dvou, třech vteřin po odeslání. To snad bylo automaticky, to nikdo nemohl za těch pár vteřin zkontrolovat.. :o ;)
Hodnocení: 0
Nikon D7100, Sigma 17-55 f2.8 OS HSM, Sigma APO EX DG 70-200 f2.8 MACRO II, AF-S Nikkor 35mm f1.8, Nikkor AF D Micro 60mm f2.8, Flash SB-700, Softbox 60x60 for SB flash
Hamin

Reputace: +82

Příspěvekod ivusakzkrabice » 27. září 2017 15:03

Nesetkal jste se někdo s touhle chybou?

The file <b>IL0073.eps</b> that you recently uploaded could not be read by our image processor. Please verify that the file is not corrupt and re-upload it.

Už se s tím trápím třetí den. Nahraju, popíšu, pošlu, objeví se v Batches Pending Approval, pak se podívám a není tam a není ani ve schválených a zamítnutých, když pak submituju další obrázky, tak mi tam visí tahle hláška. Jinak do adobe stock šla nahrát bez problémů a je tam
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Marsan » 27. září 2017 15:07

včera mi to také vyskočilo, opětovné nahrání mi nepomohlo. Všude jinde prošla bez potíží. Otevřel jsem ji v jiném editoru (zoner) a opět uložil jako .jpg a prošla normárně.
Občas se mi stane u jednotlivých fotek, že nikam nejde nahrát a tvrdí mi, že soubor není jpg (je a je.. :-) ) tak zvolím tento postup a je vše ok
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod zdenat5 » 27. září 2017 17:34

ivusakzkrabice píše:Nesetkal jste se někdo s touhle chybou?

The file <b>IL0073.eps</b> that you recently uploaded could not be read by our image processor. Please verify that the file is not corrupt and re-upload it.

Už se s tím trápím třetí den. Nahraju, popíšu, pošlu, objeví se v Batches Pending Approval, pak se podívám a není tam a není ani ve schválených a zamítnutých, když pak submituju další obrázky, tak mi tam visí tahle hláška. Jinak do adobe stock šla nahrát bez problémů a je tam

Ahoj,
to se občas stává, dnes teda byl shutterstock poněkud zmatený :shock: ,taky se mi to stalo, podruhé už to ale prošlo, časté je, že jpg neodpovídá, ale nahraje se normálně, nebo se musí celé nahrát znova, nevím jestli je to náhoda, ale v zatvrzelých případech nahraju kopii a ta vždycky projde.

Zdena
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Vero » 28. září 2017 15:21

Máte někdo páru podle čeho všeho se řadí na Shutteru ve veřejném portfoliu "oblíbené"? Najednou to mám nějaký hrozně nelogicky překopaný... (Ne že by to bylo nějak důležité, spíš tak pro zajímavost.)

Ver.
Vero

Reputace: +54

Příspěvekod shalom3 » 28. září 2017 21:40

Skoro mi připadá, že se tam uplatňuje řada různých seřazovacích klíčů podle roztodivných podmínek a že to různě střídají. Leckdy se na tom výpise Nejoblíbenějších vyskytnou i nové věci, které se ještě nikdy neprodaly. ;) Asi je zbytečné v tom hledat jakoukoli logiku.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Návštěvník » 29. září 2017 06:58

mna zaraza poslednou dobou toto. Dosial, ked prijali nove fotky tie boli viditelne chvilu aj na prvych strankach medzi oblubenymi, teraz vobec, dokonca aj ked ich hned niekto kupi vobec to neznamena ze by stupli v oblubenych, zadam klucove slovo na ktore bolo kupene a nevidim fotku v oblubenych ani na 30tej stovke, vysledkom je ze v podstate pridavam nove veci zbytocne, predavaju sa len stare veci co su hore, mate podobnu skusenost? pripada mi to hodne naprd
Návštěvník

IP: 35.158.38.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 29. září 2017 14:36

ivusakzkrabice píše:Nesetkal jste se někdo s touhle chybou?

Jen hlásím, že v tomto případě byla výjimečně chyba mezi židlí a klávesnicí. Takováto událost se stávám MAXIMÁLNĚ jednou za deset let..
Měla jsem tam zamčené nějaké tvary (celkem 4), zřejmě už takovouto chybu odhalí jejich robot, jen ji tak zdatně nepopíše jako indický šutroštočí schvalovač :) ;)
ivusakzkrabice

Příspěvekod Bananaboy » 29. září 2017 17:56

Keď ten ich image processor dokáže rozoznať zamknuté vrstvy v eps súbore, tak sa až desím, čo všetko ešte môže dokázať. Napríklad by rozoznal dĺžku a počet ciest alebo bodov použitých v ilustrácii. Tým by sa dali veľmi rýchlo a účinne odhaľovať recyklácie. Hlavne tie, ktoré majú len zmenené farby a pri ktorých ostáva počet ciest a bodov nezmenený. Dúfam, že ten ich image processor nie je až taký prepracovaný a dokonalý aby to dokázal.
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod ivusakzkrabice » 30. září 2017 05:47

Nemám tucha jak to funguje po technické stránce, jak hodně to je či není náročné naprogramovat, rozhodně by mohlo jít o inovaci, která šutru ušetří peníze za lidské pracovníky. Stačí se zaměřit na časté a zbytečné chyby, které třeba já jako začátečník dělám nevědomky, opakovaně a neúmyslně. I taková pitomost, že uložím EPS v aktuální verzi. Nebo třeba zapomenutý bod, zamknutá vrstva.....
Třeba v AdobeStocku už mne při nahrávání rovnou upozorňují, že daná fotka není ostrá, dle jejich představ či je rozšumělá. Zatím jsem vždy usoudila, že je lepší to smazat, neposílat dál
Naprogramovaný algoritmus, který vektor či fotku projede má sice nějakou nemalou cenu, je to ale investice, která je pak určitě levnější než člověkohodina a v budoucnu se prostředky na ni vynaložené určitě vrátí.. minimálně šutru, když né nám :) ;)
ivusakzkrabice

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock