shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Zmrzlinář » 9. říjen 2017 15:29

shalom3 píše:No, jistota je kulomet. Já bych víc neriskovala, to se pak člověk zbytečně vzteká.

Poslal jsem to tam po 40 kouskách a ze 4 dávek nevybrali 3 fotky (u jedný jsem zapomněl smazat značku a dvě byly rozmazaný). Takže to asi funguje!

Jinak, na něco jsem přišel. Možná že už to víte dávno, možná že jen já klikám jak trouba.

Když si v Shutterstocku při výběrů kategorií k jednotlivým souborům označím související - třeba všechno jídlo - tak stačí vybrat kategorii jen u jednoho, u ostatních označených se vybere automaticky. Pak zase všechno odznačit (na to je nahoře tlačítko) a pak zase označit jiné související ... já to neznal a zjistil jsem to tak, že jsem si všechno pěkně naklikal, pak všechno označil jako že jim to pošlu ale všiml jsem si, že u jednoho chyběla kategorie, tak jsem jí vybral a vybrala se ke všem.
Hodnocení: 0
Zmrzlinář

Reputace: +20

Příspěvekod Ravennka » 9. říjen 2017 15:32

Obdobně to funguje i na Dreams a Fotolii :)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod ivusakzkrabice » 9. říjen 2017 19:08

Zmrzlinář píše:Jinak, na něco jsem přišel. Možná že už to víte dávno, možná že jen já klikám jak trouba.

Když si v Shutterstocku při výběrů kategorií k jednotlivým souborům označím související - třeba všechno jídlo - tak stačí vybrat kategorii jen u jednoho, u ostatních označených se vybere automaticky. Pak zase všechno odznačit (na to je nahoře tlačítko) a pak zase označit jiné související ... já to neznal a zjistil jsem to tak, že jsem si všechno pěkně naklikal, pak všechno označil jako že jim to pošlu ale všiml jsem si, že u jednoho chyběla kategorie, tak jsem jí vybral a vybrala se ke všem.

ale bacha, ať si nezměníš nějaký keywordy či titulek, na ty to funguje taky ;) :)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 9. říjen 2017 20:53

Tyhle hromadné změny podporuje (v různém rozsahu) vícero fotobank, ale musí se s tím fakt víc než opatrně, jinak si může člověk způsobit infarktovou situaci. Může to hodně ulehčit práci, ale taky se mi stalo, že jsem si zmrcasila celou sérii obrázků a pak jsem to raději smazala a nahrála znovu.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Zmrzlinář » 9. říjen 2017 21:27

ivusakzkrabice píše:
Zmrzlinář píše:Jinak, na něco jsem přišel. Možná že už to víte dávno, možná že jen já klikám jak trouba.

ale bacha, ať si nezměníš nějaký keywordy či titulek, na ty to funguje taky ;) :)

Do háje, tak to myslím že jsem podělal jednu dávku. Já jsem si nevšiml, že to jde i na keywordy. :(( tyhle nástroje jsou ale pěkně na hovno s prominutím, já se na to můžu ...
Zmrzlinář

Příspěvekod Ravennka » 9. říjen 2017 21:30

Jsou super, když jej umíš používat... ale prakticky každý si prošel jednou pokaženou dávkou ;)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Zmrzlinář » 9. říjen 2017 23:10

Ravennka píše:Jsou super, když jej umíš používat... ale prakticky každý si prošel jednou pokaženou dávkou ;)

Já jsem o tom nevěděl, bůh ví kolik jsme to podělal v minulosti, hledat to nebudu, nedá se nic dělat.

Na Dreamstime mají nově takové doplňovátko, to je dobrý nástroj, lepší než nic. Na alamy se taky dá označit víc fotek a hrát si s tím a je tam všude jasně vidět kolik jsem toho označil a změny jsou taky vidět. Na ss mně teda pěkně naštvali. Teď jim tam aspoň tak 2 dny nic nenahraju.
Zmrzlinář

Příspěvekod Zmrzlinář » 10. říjen 2017 07:56

Jo - tak z poslední dávky mi jich vrátili 40 :-( Já bych do toho kop!

Title -- Title must be descriptive of the subject matter and must be in English. Titles cannot contain special characters, spelling/grammar errors, or repeat words/phrases in excess.

Keywords -- Keywords must be descriptive of the subject matter and must be in English. Keywords cannot contain special characters, spelling/grammar errors, or repeat words/phrases in excess.
Zmrzlinář

Příspěvekod ivusakzkrabice » 10. říjen 2017 08:35

To je tak vždycky, když člověk narazí na odsouhlasovače debila a můžeš ten titulek mít sebesprávnějc a stejně ti vyhází všechno
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 10. říjen 2017 10:31

No právě, i tohle je jeden z důvodu, proč posílat raději menší dávky. Tenhle důvod na SS poslední dobou frčí, samozřejmě to tam nacpu vždycky znovu a pak to schválí. Zbytečná práce navíc.
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock