PandaWild píše:Jů Bananaboy je holka
A že som si dnes pri čúraní nič nevšimol. Tam dole mi nič neubudlo a žiaľ ani nepribudlo.
PandaWild píše:... ale né, to mluví jen slepá závist že tohle neumím
Ale umíš, Pando! A umíš toho oveľa viac ako ja. Si len prehnane skromný. Mohol by som tu spomenúť príbeh o tom ako som chcel pred nejakými asi 16 rokmi vytvoriť hru v Petrovi. Tak som si ako inšpiráciu aby som vedel ako na to, otvoril v Petrovi zdrojový kód Kóty 236. Keď som videl tú spústu rozličných príkazov a prepojení medzi sebou aby hra fungovala tak ako má, tak sa mi zatmilo pred očami. Príkazy ako sa má mravec pohybovať, ako má vystreliť, ako sa má vyliečiť..., no proste som musel sucho konštatovať, že na to proste nemám, pretože na tej hre určite pracoval celý zástup géniov. To som ešte vtedy nevedel, že si na nej pracoval sám! Už som sa potom viac o hru v Petrovi nepokúšal. Môj najväčší úspech v Petrovi tak aj naďalej ostane len to, že sa mi podarilo roztočiť v 3D prostredí torus a pridať k nemu midi hudbu.
Proste je po sviatkoch a ja som potreboval zmeniť avatar opice so Santovou čiapkou za niečo nesviatočné. Mnoho ľudí si dáva do avataru svoju najlepšiu prácu a opica z roku 2011, ktorá vlastne opici ani nie je podobná už dávno nie je mojou najlepšou prácou. Momentálne je mojou top prácou Elsa, na ktorú som najviac pyšný a preto som si ju zvolil za avatara.