Pixcoll - Fotobanky na jednom místě

Ať už to jsou služby pro hromadný upload, nastavování IPTC nebo generování seznamu klíčových slov

Re: Pixcoll - Fotobanky na jednom místě

Příspěvekod Jiří Novotný » 2. únor 2018 12:56

Lenka píše:Proč mám nick podle mailu? Na fotobankách vystupuju pod jiným jménem, hodilo by se mi to sjednotit. Proč tam není shutterstock? Pond 5? Kdy se objeví nahraný obrázek? 8-)

Dobrý den. Mail je základní registrační identifikátor. Zatím je jméno podle mailu ale plánuje se i rozšířená editace profilu. Zatím se neuvažuje o rozšíření nabídky fotobank. Fotobankéři mají(podle předešlé diskuze na fóru) problém vyplnit jeden odkaz natož 4 a víc. Raději bych viděl v seznamu menší a obsahově kvalitnější fotobanky. O Pond 5 se dá reálně uvažovat. Obrázek se zobrazí po odsouhlasení(vizuální kontrola proti závadnému obsahu atd.). Pokud budete mít další dotazy nebo budete potřebovat pomoc, tak mi prosím napište na můj mail nebo do SZ. :)
+Lenka Hodnocení: +1
Jiří Novotný

Reputace: +10

Příspěvekod Lenka » 2. únor 2018 13:20

Ještě detail: v nabídce je zaškrtávaci foto/ilustrace/vektor. Bude do budoucna možné nahrávat vektory jako vektory? Nebo jak to mám řešit, když de facto u vás se to nahrává jako bitmapa, ale jinde je to jako vektor? (A mnohdy někde tak a jinde onak, podle prostupnosti schvalování) :-D
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Jiří Novotný » 2. únor 2018 13:32

Lenka píše:Ještě detail: v nabídce je zaškrtávaci foto/ilustrace/vektor. Bude do budoucna možné nahrávat vektory jako vektory? Nebo jak to mám řešit, když de facto u vás se to nahrává jako bitmapa, ale jinde je to jako vektor? (A mnohdy někde tak a jinde onak, podle prostupnosti schvalování) :-D

Také bych tu možnost uvítal. V budoucnu se na to také zaměřím. Momentálně programátor řeší důležitější vylepšení a rozšíření systému.
+Lenka, +zdenat5 Hodnocení: +2
Jiří Novotný

Příspěvekod Lenka » 2. únor 2018 13:44

Mě šlo spíš o to, jak to smysluplně zařadit. Takové to "graphic is available in eps file too" - lepit to všude je pro mě moc práce navíc, ale kdyby tam bylo zaškrtávací políčko, to už by byla jiná.... :-D Samozřejmě tohle jsou drobnosti, který nehořej. Jen kdybyste se s programátorem nudili... :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod castyhost » 7. únor 2018 09:16

volitelny nick
homepage autora s nejakym pokecem a jeho kontakty vidim jako zasadni vec, treba ve stylu navolnenoze.cz
nejaky rank autora me jeste napada...

mouder mas asi dost
btw, at ti tady na foru nevystydne stopa ;-)
+Jiří Novotný Hodnocení: +1
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Jiří Novotný » 7. únor 2018 12:46

castyhost píše:volitelny nick
homepage autora s nejakym pokecem a jeho kontakty vidim jako zasadni vec, treba ve stylu navolnenoze.cz
nejaky rank autora me jeste napada...

mouder mas asi dost
btw, at ti tady na foru nevystydne stopa ;-)

Dobrý den, děkuju za nápady. S drtivou většinou nápadů už dávno počítám a seznam nápadů je opravdu dlouhý.

Řím také nepostavili za den :) a tak jsem rád i za každou podporu.
Jiří Novotný

Příspěvekod Jiří Novotný » 7. únor 2018 22:06

Sledujte a podpořte Pixcoll.com na sociálních sítích - Dozvíte se o novinkách jako první

Google+ https://plus.google.com/u/0/b/110506693687889684463/110506693687889684463
Facebook https://www.facebook.com/pixcoll/
Twitter https://twitter.com/Pixcoll_news
Pinterest https://cz.pinterest.com/pixcoll/
Jiří Novotný

Příspěvekod Jiří Novotný » 9. únor 2018 00:06

Přidána možnost prolinkování fotobanky Adobe Stock s Pixcoll
Jiří Novotný

Příspěvekod Lenka » 9. únor 2018 06:22

Mě tedy stále není jasné, z čeho má provozovatel Pixcollu zisk. Z referalů ne, to jsme si vysvětlili. (Jednak jsou to drobný, jednak většina "použitých" fotobank refferaly už ani nepodporuje.) Takže z čeho? Na charitu nevěřím, a zajímá mě to.
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod admin » 9. únor 2018 08:28

Lenka píše:Mě tedy stále není jasné, z čeho má provozovatel Pixcollu zisk. Z referalů ne, to jsme si vysvětlili. (Jednak jsou to drobný, jednak většina "použitých" fotobank refferaly už ani nepodporuje.) Takže z čeho? Na charitu nevěřím, a zajímá mě to.

Je to z referalů - pokud někdo přijde přes jeho odkaz a rozhodne se nakoupit, tak on dostane na většině fotobank asi 10 procent z celkového nákupu. V okamžiku, kdy si tam dotyčný koupí třeba roční předplatné už to není tak nezajímavé. Každopádně vyplácet se to začne až bude mít nějakou opravdu velkou návštěvnost a to bez velké reklamy moc nejde.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

PředchozíDalší

Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách