| Hodnocení: 0 |
TMArt píše:Chtěl jsem tímto trochu vyvrátit teorii, že to chce k nějakým slušným výdělkům několika tisícové portfolio.
Ravennka píše:No co, nemůže každej prodávat jenom ty super věci... i hnůj je občas potřeba(neprodávám teda zrovna úplně hnůj, ale hnilá jablka mám a sem tam se prodají
)
noska.photo píše:Ravennka píše:No co, nemůže každej prodávat jenom ty super věci... i hnůj je občas potřeba(neprodávám teda zrovna úplně hnůj, ale hnilá jablka mám a sem tam se prodají
)
Joo hnuj máme skoro každý. Fakt je, že kolikrát si člověk řekne jakou má super věc, že se bude prodávat a paradoxně nic. A prodává se nějaký výcvak, který člověk nahrál jen tak. V tomto je trochu krása této práce. Nikdy nevíš co se dostane nahoru. Já tam teď peru Amsterdam a RotterdamTak uvidím, zda vyhraje pohled na noční Amstr nebo kachny kráčející u Zaanse Schanse
![]()
GreatWhite píše:souhlasím s adminem, máš dost pěkné fotky. Myslím, že by ses prosadil i jako portrétní fotograf domácích mazlíčků
| +GreatWhite | Hodnocení: +1 |
Zmrzlinář píše:
Přesně, souhlas. Mně se paradoxně prodalo vždycky to, co jsem nakonec vytáhl z koše a zkusil to tam poslat a prásk, jsou z toho třeba i bestsellery. Když mám něco co považuju za super fotku, tak o ní nikdo ani nezakopne.
Jestli to není tím, že super fotky má každej ale šity třeba ne a lidé chtějí šitovky)
| +noska.photo | Hodnocení: +1 |
Zmrzlinář píše:TMArt píše:Chtěl jsem tímto trochu vyvrátit teorii, že to chce k nějakým slušným výdělkům několika tisícové portfolio.
Ty fotky psů jsou super, našel jsem si tě na ss. Sigma art jsou perfektní skla, sám nemám, ale občas si půjčím
| +noska.photo | Hodnocení: +1 |
Zmrzlinář píše:Mně se paradoxně prodalo vždycky to, co jsem nakonec vytáhl z koše a zkusil to tam poslat a prásk, jsou z toho třeba i bestsellery. Když mám něco co považuju za super fotku, tak o ní nikdo ani nezakopne.
Zmrzlinář píše:Jestli to není tím, že super fotky má každej ale šity třeba ne a lidé chtějí šitovky)
| +Riky | Hodnocení: +1 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.