shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Painter » 26. květen 2018 06:47

Painter píše:Tak jsem třikrát přejmenovával jeden vektor, nakonec poslal přes FTP podle castyho, když už jsem posílal tak jsem si všiml že není zaškrtlé políčko illustration (nechápu proč, když to u vektorů dělá automaticky) takže do pending smazat. Znova přes FTP a hurá jeden vektor je tam. Good job kluci ze SS. :evil:

Tak ještě oprava dneska vyhozeno kvůli file transfer error, takže opět nahrát přes web zase neprošlo, opět přejmenovat - FTP a snad (pokud to zas nevyhodí kvůli přenosu) tam zítra bude jeden vektor. Možná už nevěděli jak se bránit proti velkofarmám, tak úplně zkurvili upload a teď se snažte s 1000 vektroy denně.
Hodnocení: 0
Painter

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 26. květen 2018 10:18

Ty nahráváš 1000 vektorů denně :shock: :D ?
Eliminace velkofarm by byla maximálně žádoucí, ale omezení počtu uploadů není jediný způsob. Psala jsem kdysi také nějaké weby a dovedu si představit i variantu, že každý takový "umělec", který nahrává statisíce "velevýtvorů" by dostal v databázi určitý příznak, který by ho poslal až někam na konec vyhledaných výsledků. Pak by ho to asi brzy přestalo bavit. ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod kelley » 26. květen 2018 15:14

1000 vektorů :shock: No nic... :D Konečně jsem se po dlooouhé době dokopal taky zase něco málo nahrát a blbne mi to stejně. A po novém nahrání mi přijali všech 8 fotek :shock: Asi tam mají takové technické problémy, že kurátoři ani nestíhají kontrolovat... :lol: Ale jedna mi tam taky visí, že už se fotka se stejným jménem zpracovává...
Blog o tom, co mě momentálně baví - tanec, turistika, fotografování, hudba... http://milpal.cz
kelley

Reputace: +17

Příspěvekod Painter » 26. květen 2018 16:36

shalom3 píše:Ty nahráváš 1000 vektorů denně :shock: :D ?
Eliminace velkofarm by byla maximálně žádoucí, ale omezení počtu uploadů není jediný způsob. Psala jsem kdysi také nějaké weby a dovedu si představit i variantu, že každý takový "umělec", který nahrává statisíce "velevýtvorů" by dostal v databázi určitý příznak, který by ho poslal až někam na konec vyhledaných výsledků. Pak by ho to asi brzy přestalo bavit. ;)

já ne, myslel jsem právě ty velkofarmy. Pokud je dvoudenní úsilí tam nacpat jeden vektor, tak si nedovedu představit tam nacpat 1000 vektorů denně nebo týdně jako ty velkofarmy.
Painter

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 26. květen 2018 21:56

Já si myslím, že to tam tak jako tak nemůžou cpát ručně, že mají určo nějaké programy, které to tam cpou, dokud to nenacpou.
shalom3

Příspěvekod admin » 28. květen 2018 09:18

Jde vám nahrávat na Shutterstock? Mě to od pátku nějak blbne :(
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Baldion » 28. květen 2018 09:22

admin píše:Jde vám nahrávat na Shutterstock? Mě to od pátku nějak blbne :(

Je to až neuvěřitelné, co to dělá. Dostat tam obrázek je v současné době důkaz nezměrné odolnosti a trpělivosti. :(
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod shalom3 » 28. květen 2018 09:54

Baldion píše:
admin píše:Jde vám nahrávat na Shutterstock? Mě to od pátku nějak blbne :(

Je to až neuvěřitelné, co to dělá. Dostat tam obrázek je v současné době důkaz nezměrné odolnosti a trpělivosti. :(

A kdyby jen to, ony i prodeje se pomalu stávají malým zázrakem. Nevím už který den, ale bylo tam spousta výpadků s tím červeným kanapem 404. Tak už by to jejich školácké experimentování, které nám saje krev už asi 2 roky, mohli nechat.
shalom3

Příspěvekod hanec » 28. květen 2018 18:28

Problém s nahrávaním je všude ve světě :-) nicméně administrator shutterstocku napsal že o problému ví a že na něm pracují :ugeek:
hanec

Reputace: +1

Příspěvekod shalom3 » 28. květen 2018 19:05

hanec píše:Problém s nahrávaním je všude ve světě :-) nicméně administrator shutterstocku napsal že o problému ví a že na něm pracují :ugeek:

No jo, to voni o problému vědí vždycky a vždycky na něm pracují :mrgreen:
shalom3

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock