| Hodnocení: 0 |
| +Dusan | Hodnocení: +1 |
Bananaboy píše:Len by som chcel dať na známosť, že Affinity vydalo novú verziu, ktorá je ZADARMO! Nie na obmedzený čas, ale nastálo. To je ďalšia rana pre Adobe. Jediná platená vec v Affinity je už len Canva AI, ale tú nemusíte používať. Ďalej Affinity zlúčilo 3 aplikácie do jednej (pixelovú grafiku, vektory a sadzbu dokumentov (obdoba InDesign)), takže všetko je teraz zadarmo v jednom software. Asi sa zbláznili.Práve ho skúšam a vyzerá to veľmi dobre.
https://www.affinity.studio
TomasK píše:Nemam to uplne overene, ale co jsem cetl na diskusich, tak hacek je v tom, ze z grafiky tvorene v teto verzi se bude ucit AI. Mozna proto je to zadarmo.
Bananaboy píše:TomasK píše:Nemam to uplne overene, ale co jsem cetl na diskusich, tak hacek je v tom, ze z grafiky tvorene v teto verzi se bude ucit AI. Mozna proto je to zadarmo.
Áno, ale dá sa to našťastie v nastaveniach vypnúť. Ono to na mňa vybehlo už počas inštalácie, ale bolo to vypnuté. Ak by to niekto omylom náhodou počas inštalácie zapol, tak sa to dá potom vypnúť v tých nastaveniach.
Ubu Mbekele píše:Vyzkoušel jsem a zjistil, že AI funkce zadarmo nejsou. Pro odemknutí chtějí upgrade na placenou verzi.
| +Ubu Mbekele, +kelley | Hodnocení: +2 |
Painter píše:Zkoušel prosím někdo posílat vektory z Afinity do FB jestli to projde (nedělá to bitmapy, vazby, atd.) Dají se v tom upravovat fotky (Rawy) ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.