Behind the scenes / Accounting / SalesPainter píše:Prosím kde zjistím jestli se mi něco prodalo na Fineartamerica. Díky
Behind the scenes / Accounting / SalesPainter píše:Prosím kde zjistím jestli se mi něco prodalo na Fineartamerica. Díky
| Hodnocení: 0 |
PandaWild píše:Behind the scenes / Accounting / SalesPainter píše:Prosím kde zjistím jestli se mi něco prodalo na Fineartamerica. Díky
| +Ravennka | Hodnocení: +1 |
PandaWild píše:Maličká poznámečka - na fórum už nechodím, kdyby mi někdo něco chtěl, tak SZ nebo email Panda38 (at) seznam.cz
| +Pedro, +kelley | Hodnocení: +2 |
| +Hana, +Ravennka, +kelley, +zdenat5 | Hodnocení: +4 |
| +zdenat5 | Hodnocení: +1 |
Nic vážného, jen už nějakou delší dobu pro fotobanky netvořím (omrzelo mě přidávat stále další podprůměrný balast do kvant na fotobankách, je to málo tvůrčí) a tak mi připadalo že není už přínosem tu být. Tak tu budu ještě občas trochu přicmrndávat.admin píše:A sakra, tak to to tady můžu rovnou zabalitPandaWild píše:Maličká poznámečka - na fórum už nechodím, kdyby mi někdo něco chtěl, tak SZ nebo email Panda38 (at) seznam.czSnad to není nic vážného!
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.