| +Jiří Novotný | Hodnocení: +1 |
Jiří Novotný píše:Víte jak vypadal Apple 1? co uměl ? jaký měl design? Přijít Jobs v tu dobu na tohle forum a žádat o pozornost tak z Vás skočí z Goldengate a dnes je jen IBM a Windows a všichi volají cihlou od Nokia
| Hodnocení: 0 |
Host píše:Je moc hezké jak se pan Novotný ohání Steve Jobsem a svůj "projekt" přirovnává k Apple. Tohle už není jenom chucpe, vypadá to na tzv. komplex vícecennosti, neboli mesiášský syndrom...
Legrace to ale je...![]()
Chalabala píše:Právě jste se moc důvěryhodně nepředvedl. Takže vám dám mé postřehy na vaše "argumenty" či co to bylo.
1) musíte fotit(kreslit atd.) líp jak 600 000 vašich konkurentů a na to nemáte
- Cože? Jak to můžete vědě, že na to nemám? Já nehraju na průměrnost.
2) musíte mít dobrý rating a zobrazit se na klíčové slovo do 3 stránky.. a to na každé fotobance máte jiný rating
- Takový je boj. Prostě se musím snažit.
3) tlačit to objemem (mín kvality a hodně kvantity) a možná to výjde a nějaký zoufalec omylem klikne na vaši fotku a pak je ještě dlouhá cesta než si to koupí.
- Ne, opravdu to netlačím objemem. I po osmi letech na fotobankách rostu. A zásadně odmítám, že by moje fotky kupovali zoufalci. Jsou to zákazníci a já jim jsem vděčný, že si vybrali moji práci. Nazval byste zoufalcema třeba Qatar Airways nebo British Airways? Nepaušalizujte a neurážejte zákazníky, nikdy!
4) z prodeje (z ceny, která je nabízená na fotobance) máte ve vysledku cca 15%
- Ano, někde to je 15% a někde 50%. Takový je obchod.
5) nevíte jak se počítá provize
- Je to podstatné? Vidím výsledek.
6) jste rádi za pár cetů za den...
- Ne, jsem rád za velmi nadprůměrný měsíční příjem, který mi dovoluje žít život jaký mám rád.
Jiří Novotný píše:Ono chvilku trvá než se domluví s fotobankou API a než se utrhne kamarád programátor a naprogramuje to ve svém volném čase a doladí všechny drobnosti.
| +Baldion, +Fauren, +GreatWhite, +Ravennka | Hodnocení: +4 |
ivusakzkrabice píše:Spoustu diskuzí na tomhle foru ignoruju, i tuhle. Ale ležím doma a tak mi nedalo nakouknout, co se to tu děje. A níže uvedená citace mne přesvědčila, že jsem o nic nepřišla.Jiří Novotný píše:Ono chvilku trvá než se domluví s fotobankou API a než se utrhne kamarád programátor a naprogramuje to ve svém volném čase a doladí všechny drobnosti.
Myslím, že podobných vět, bych našla v téhle diskuzi více. Pokud mne něco život naučil, tak to, že se nikdy nikdo nebude ptát, proč jsem nafotila fotku a tak a tak, nikoho nebude zajímat, že jsem šla z práce později a že už bylo blbé světlo na focení.....atd. Každého, ať už šéfa nebo zákazníka vždy zajímá konečný výsledek a né výmluvy proč to či ono nejde.
Zas na druhou stranu celkem "obdivuju" ten masochismus s jakým utrácíte čas za diskuzi s pár lidmi, kteří vám zrovna dvakrát nejsou nakloněni, jak neustále hájíte spousty nedokonalostí vašeho projektu (viz například přihlašování). Asi na začátku měl být fakt promakaný super projekt řádně otestovaný, doplněný relevantními statistikami, nebo jen žádost o pomoc s tímto otestováním za účelem vytvoření super projektu. Celých pětadvacet stránek se pohybujete v propasti mezi tím. A trochu mi přijde, že víc se raději pouštíte do hádek se zkušenými než se skutečně věnujete těm, kteří se do testování dobrovolně (či z lítosti) pustili.
Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.