TMArt píše:Tak mám tu vyvrcholení mého případu. Napíšicelý příběh, aby ostatní kdo nesledoval kauzu od začátku byli v obraze.
Na konci září se nějaký hacker naboural ke mě do účtu a změnil email pro výplatu přes paypal. Toho jsem si všiml až cca 15.října. Ihned jsem kontaktoval support, že se mi někdo naboural do účtu a sebral mi peníze. Druhý den jsem měl odpověď ze se na to podívají a že mi peníze vrátí. Pár dní na to mi zablokovali účet, takže nešlo nic odemě nakupovat....toto trvalo cca 3 týdny. Zablokování bylo kvůli vyšetřování. Takže skoro měsíc účet nevydělával.
Po uplynutí této doby (a asi 4 urgence) mi účet opět aktivovali a kradené peníze zaslali společně s výplatou jako obvykle. Přišel jsem tedy jen o výdělek, který jsem zratil během blokace účtu. Takže konec dobrý všechno dobré...
I když ty 3 týdny blokace byly určitě naprd, tak gratuluju, že se vše v dobré obrátilo. Doufám, že už se ti prodává jako před blokací, že ti nespadly prodeje. Držím pěsti ať se zdaří nějaké pěkné prodeje, které ti ztrátu nahradí.