Hodnocení: 0 |
shalom3 píše:Pozoruji něco divného ohledně submitů. Někdy kolem 4.11. jsem vyčerpala předplatné 250 Ks a nastavila jsem si free 33 submitů. Nějaké submity jsem vyčerpala s tím, že do 4.12. vyčerpám zbytek. Pak jsem několik dní nesubmitovala, až zase kolem 20.11. Podívala jsem se na stav účtu a najednou to vypadalo, jako kdybych zatím žadné submity nečerpala. Začala jsem tedy submitovat, u některých fotobank jsem vyčerpala všech 33 submitů. U některých fotobank mi pár submitů zbylo a datum obnovení balíčku bylo 22/12. Pak jsem se ale znovu podívala na účet, u žádné fotobanky už nebyl volný submit a datum se posunulo na 7/1 a po půlnoci na 8/1.
shalom3 píše:Včera jsem se zkusila z účtu na webu několikrát odhlásit a znovu přihlásit a vždycky to chtělo ten kód z emailu. Dneska už to jde i bez něj. Ale Stocksubmitter mi vždycky hodí okno pro přihlášení, pustí mě to až na Capthu, kde odklikám asi tam 30 obrázků. Pak se mi na chvíli zobrazí okno pro zadání kódu, ale než stačím kód překopírovat, tak to okno zmizne a zobrazí se hlášení Chyba zpracování stránky. Poradí někdo, kde se to dvoustupňové přihlašování dá vypnout?
Tjava píše:AdobeStock
Error parsing site page. Site has probably changed pages format. Update Stocksubmitter to latest version and try again. If the problem persists, try again later.
I update and restarted Stocksubmitter several times for several weeks. The problem still persists.
Can you help me?
Zpět na Nástroje ulehčující prodej ve fotobankách
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.