Účet deaktivován

Re: Účet deaktivován

Příspěvekod shalom3 » 7. srpen 2019 20:33

Host píše:
Už se to tady jednou řešilo. Některé prodeje se nezobrazují v reálném čase, ale klidně i s několikatýdenním zpožděním. Dělal jsem si na to pár testů se spřátelenými zákazníky. Subs - on demand jsou většinou (asi pokaždé) vidět okamžitě. U El a jiných dražších licencí, včetně videa je to opravdu velmi různorodé.

Jasně, to je nutné brát v potaz. Na Zdenině případu je ale podivné to, že peníze se promítly zřejmě jen do Top 5, ale jinde vidět nejsou. Brala bych, kdyby se třeba dneska ten obrázek prodal a až za měsíc(e) by se to promítlo jako částka - ale všude - v Top, v tabulce, v celkovém příjmu. Normálně v internetových databázích to funguje tak, že se prostě někam do tabulky zadá číslo a všude, kde se má zobrazovat, se na něj pak už jen odkazuje jako na proměnnou.
+zdenat5 Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod castyhost » 8. srpen 2019 15:39

jaky bys, Tondo, doporucil zelezo na praci venku..kamera nebo fotak, sw, bez ceho se neobejdes a co byla slepa ulicka...?
dík
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Tonda » 8. srpen 2019 16:22

castyhost píše:jaky bys, Tondo, doporucil zelezo na praci venku..kamera nebo fotak, sw, bez ceho se neobejdes a co byla slepa ulicka...?
dík

Budu rád, když toto vlákno necháme čistě pro téma zablokování účtu na Shutterstocku, ačkoliv vím, že jsme již párkrát odbočili. Nehledě, že teď mám úplně jiné starosti, hledám si práci a vůbec nevím jak se teď bude můj život vyvíjet (v odblokování už moc nedoufám), věřím, že to pochopíš.
Tonda

IP: 185.112.167.1xx

Příspěvekod Host » 8. srpen 2019 18:17

Kolega troll tady naznacuje moznou cestu k vydelku v pripade neuspesneho jednani se Sutrem. Poradani seminaru, skoleni kameramanu, prodej know how.... Pribeh k tomu jako PR.
Stale si myslim, ze to dobre dopadne.
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod castyhost » 8. srpen 2019 18:34

kolega dostal rad vic nez dost a nalozil s nima podle sveho uvazeni
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 9. srpen 2019 06:16

Koukám, že už je od prvního příspěvku víc jak týden v prdeli.
To už si ale na tom šutru dělaj prdel?
Zrušej vydělávající účet a už víc jak týden nic neřeší?
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ananásek » 9. srpen 2019 06:27

nějak se mi to nezdá :roll:
ananásek

IP: 2a00:ca8:a10:5000:5494:33b0:f533:8axx

Příspěvekod Painter » 9. srpen 2019 07:14

Držím palce, tohle je trochu odstrašující případ. Zvažoval jsem koupit novou techniku, ale teď to rozmýšlím. Btw, přijde mi trochu divný (nebo to ukazuje jak jsou FB v prdeli) že po vypadnutí 50% příjmu musíš hledat práci. Portfolio jsem samozřejmě nevyděl, ale s velikostí portfolia bych čekal výdělky třeba ke 100k/měsíčně. 50% dolů by neměla být cesta na pracák.
Určitě bych to rval na iStock, myslím že teď už nemáš moc co ztratit. Mám tam obyč videa a už jsem měl i vyšší prodeje.
Ať to dobře dopadne
Painter

IP: 31.30.174.2xx

Příspěvekod Tonda » 9. srpen 2019 10:05

Ta nekomunikace je strašná. Jsme pro ně nic.

Spojilo se zde více faktorů, klesající příjmy poslední cca rok a neočekávané výdaje + pravidelné měsíční výdaje. Navíc Shutterstock skutečně v poslední době dělal cca 60%. Stát se tohle před rokem až dva, tak bych to ustál, nyní už bohužel ne.
Tonda

IP: 185.112.167.1xx

Příspěvekod Lenka » 9. srpen 2019 10:16

Jak píšou ostatní, chce to rozložit rizika. Videa se prodávají i na 123rf, i když asi ne v tom množství. Na videa byl vždycky Pond 5, nižší obrat se kompenzoval cenou, kterou si nastavuješ sám. A možná i rozšířit působnost i na jiné oblasti, než jen video. Sice v této situaci rada asi "hraběcí", ale krize jsou od toho, aby se překonávaly, a za rok se tomu zasměješ.
+zdenat5 Hodnocení: +1
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock