Účet deaktivován

Re: Účet deaktivován

Příspěvekod zdenat5 » 7. srpen 2019 14:32

zdenat5 píše:Tady je z diskusního fora info od člena Feaspb

Zde je majitel Shutterstocku Jon Oringer na Facebooku https://www.facebook.com/joringer

ze zoufalé diskuse Aktualizujeme způsob, jakým nahráváte vektory

odkaz na tu diskusi

https://forums.submit.shutterstock.com/ ... rs/page/2/
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Tonda » 7. srpen 2019 15:18

Spousta lidí mi zase doporučila pár dní počkat, abych si to nezhoršil, když jsem je do teď neustále bombardoval emaily. Těžko říct co je správný postup, ale začátkem příštího týdne tam budu s kolegou určitě volat. Možná nejdřív zavolat a kdyby to nikam nevedlo (byl jsem odkázán ať počkám na vyjádření) tak zkusit kontaktovat pana Oringera?
Tonda

IP: 185.112.167.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod zdenat5 » 7. srpen 2019 15:26

Tonda píše:Spousta lidí mi zase doporučila pár dní počkat, abych si to nezhoršil, když jsem je do teď neustále bombardoval emaily. Těžko říct co je správný postup, ale začátkem příštího týdne tam budu s kolegou určitě volat. Možná nejdřív zavolat a kdyby to nikam nevedlo (byl jsem odkázán ať počkám na vyjádření) tak zkusit kontaktovat pana Oringera?

No jsou to nervy, ale jistě vyčkat na jejich reakci, podle výsledku telefonát, případně další. Není na škodu, že uvažujeme co s tím. Třeba přijdou další nápady. Já bych nejvíc vsadila na ten telefonát.
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod alzbeti » 7. srpen 2019 15:39

A neskúšal si si vlastné videá vyhľadať, že by si našiel prípadného "zlodeja"? Podľa obrázkov to vie aj google images, ale pri videách neviem... mohla by existovať nejaká appka...

Napadá mi aj konšpirácia typu, že ti niekto pobral videá a po čase upozornil shutterstock na teba, že ty si mu ich ukradol ..

pri najhoršom si v pondelok po tom telefone dohodnite osobne stretnutie v tom amsterdame..
alzbeti

Reputace: +10

Příspěvekod Host » 7. srpen 2019 15:42

Oringer bude neprůstřelný. Tipuji, že na PR má lidi a privátní kontakt nebude dostupný. Raději bych se zaměřil na volání po všech dostupných číslech včetně těch zákaznických s prosbou o přepojení. Na oficiálním Šutr fóru jste o tom psal??? Tam občas reagují...
Možná by nebylo špatné zveřejnit všude možně i nějaký sdcervoucí příběh, co všechno nespravedlivým banem způsobili.
Nechci to nijak zlehčovat, ale obratně napsaná story například o indických, afrických, jiných dětech, které jste z výdělku sponzoroval (teď pomřou hlady) by mohla prospět vaší věci. Jen pozor na ověřitelnost faktů.
Nezapomeňte, že tito lidé většinou volí Demokraty a jsou nakloněni progresivismu.
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod Tonda » 7. srpen 2019 15:50

zdenat5 píše:
Tonda píše:Spousta lidí mi zase doporučila pár dní počkat, abych si to nezhoršil, když jsem je do teď neustále bombardoval emaily. Těžko říct co je správný postup, ale začátkem příštího týdne tam budu s kolegou určitě volat. Možná nejdřív zavolat a kdyby to nikam nevedlo (byl jsem odkázán ať počkám na vyjádření) tak zkusit kontaktovat pana Oringera?

No jsou to nervy, ale jistě vyčkat na jejich reakci, podle výsledku telefonát, případně další. Není na škodu, že uvažujeme co s tím. Třeba přijdou další nápady. Já bych nejvíc vsadila na ten telefonát.

Určitě si cením každého kdo reaguje a snaží se hledat řešení a nápady, případně podporuje, je to pro mě hodně důležitý, nebudu vám lhát, kolikrát je mi z toho do breku. Pamatuji na ty prosezené dny a noci u kamery nebo PC a pak se stane tohle.

Nejvíc mě vyděsil onen případ, který jsem už zde zmiňoval, autorovi po měsíci napsali že situaci prozkoumali, a že pro porušení TOS účet trvale zavírají a ať považuje záležitost za uzavřenou, nevěděl proč, žádné detaily, nemohl se bránit, nic prostě. Mám strach že dopadnu stejně.

U videí není moc šance je někde dohledat, ale to by nás snad zablokovali oba přece ne? Tohle musí udělat někdo kdo se tomu moc nevěnuje, tudíž nemůžu věřit tomu, že jeho účet by nechali bez problému otevřený. Navíc já asi měsíc nenahrával, tudíž by to musela být videa co už na svém účtu mám a on je tedy nahrál podruhé.

Také si myslím, že kontaktovat pana Oringera nebude mít smysl, ale určitě je to varianta (i kdyby to měl číst někdo jiný).

Na oficiální forum Shutterstocku se nedostanu, když mám zablokovaný účet.

Ano, to je ale asi až poslední varianta, pokud by mi účet trvale zablokovali a nekomunikovali se mnou, snažil bych se kontaktovat veškerá média (asi hlavně americká) a informovat je o tomhle případu, aby napsali o přístupu Shutterstocku, že mi zničili 6 letou tvrdou práci. Já beru to, že třeba našli nějaký problém, ale tak ať ho se mnou řeší, ať mě potrestají (že mě třeba měsíc nevyplatí) ale ať mi to hlavně trvale nezavírají.
+alzbeti Hodnocení: +1
Tonda

IP: 185.112.167.1xx

Příspěvekod castyhost » 7. srpen 2019 16:04

zkus treba na rajce nebo na svuj web nahrat screeny z videi, nech to od googlu zaindexovat, potom v Chrome zkus Search google with this image, nebo jak, je to plugin (??)
najde mi to vidka ve vetsine FB a na YT

kdyz si na Motion El vyhledas svoje vidko, jsou pod nim malinky nahledy, kliknes pravym v Chrome a das Search google with this image
castyhost

IP: 92.240.163.2xx

Příspěvekod Egeris » 7. srpen 2019 16:11

Mám matný pocit, že jsem kdysi v podmínkách SS četl, že případný spor se SS bude řešit nějaký rozhodčí orgán. Možná by stálo za to tohle detailněji prostudovat a obrátit se na ně?

Ten facebook na Oringera bych taktéž nezatracoval, v zoufalosti se člověk musí pokusit o všechno. Rozhodně bych se ale nespokojil s tím, že "pro nás je to uzavřené".

No, nedokážu si představit, jak bych se v této situaci cítil já. Mám zatím jen pár amatérských videí, ale už vím, kolik to dá práce. A v tvém počtu to je pro mě fakt nepředstavitelné.
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod joncko » 7. srpen 2019 16:47

PandaWild píše:Jednoduché úpravy jako překlápění zakazují, to považují za duplicitu. Ale zda to jsou schopni zkontrolovat, asi ne. Mám část obrázků duplicitně s překlopením, nebyly s tím zatím problémy, ale už bych to dnes raději neriskoval. Úprava by měla přinést novou užitnou hodnotu, např. reverze videa si myslím by mohla být hodnotná. Překvapivě se mi prodávají i videa s inverzí obrazu (netuším k čemu), ale měl jsem je odvahu dát jen na MotionElements.

A rôzne druhy pohybu v obraze (u videa) - Zoom in, Zoom out, Pohyb z prava doľava, Rôzne farebné úpravy a podobne sa môžu použiť?
Kde sa dajú nájsť nejaké pravidlá čo je povolené a čo zakázané?
joncko

Reputace: +26

Příspěvekod PandaWild » 7. srpen 2019 17:14

Když jsem recykloval obrázky překlápěním, tak jsem pak někde u nich narazil na zákaz této konkrétní úpravy k vytváření alternativ, tak jsem toho pak už raději nechal. Ale nevím už bohužel kde to bylo psané. Bylo to psané nějak ve smyslu že jednoduché úpravy jako změna barevného odstínu nebo překlápění jsou považované za duplicitu a nejsou povolené. Mělo by to být tak, že když si tu úpravu může kupec udělat snadno v jakémkoliv nástroji, tak by to nemělo být nabízené jako alternativy. Např. reverze se nedělá snadno a tak ta si myslím že by mohla být ok. Na úpravy jsou docela hákliví a záleží na štěstí - např. mi vyhodili jako nevhodnou úpravu konverzi na novinový rastr (filtry prahování + rastrování) a retro film (šum + škrábance), ale zas naopak vzali pohled přes sklo (deformační blur). Spíš je potřeba zkoušet.
PandaWild

Reputace: +2006

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock