zdenat5 píše:Tonda píše:Spousta lidí mi zase doporučila pár dní počkat, abych si to nezhoršil, když jsem je do teď neustále bombardoval emaily. Těžko říct co je správný postup, ale začátkem příštího týdne tam budu s kolegou určitě volat. Možná nejdřív zavolat a kdyby to nikam nevedlo (byl jsem odkázán ať počkám na vyjádření) tak zkusit kontaktovat pana Oringera?
No jsou to nervy, ale jistě vyčkat na jejich reakci, podle výsledku telefonát, případně další. Není na škodu, že uvažujeme co s tím. Třeba přijdou další nápady. Já bych nejvíc vsadila na ten telefonát.
Určitě si cením každého kdo reaguje a snaží se hledat řešení a nápady, případně podporuje, je to pro mě hodně důležitý, nebudu vám lhát, kolikrát je mi z toho do breku. Pamatuji na ty prosezené dny a noci u kamery nebo PC a pak se stane tohle.
Nejvíc mě vyděsil onen případ, který jsem už zde zmiňoval, autorovi po měsíci napsali že situaci prozkoumali, a že pro porušení TOS účet trvale zavírají a ať považuje záležitost za uzavřenou, nevěděl proč, žádné detaily, nemohl se bránit, nic prostě. Mám strach že dopadnu stejně.
U videí není moc šance je někde dohledat, ale to by nás snad zablokovali oba přece ne? Tohle musí udělat někdo kdo se tomu moc nevěnuje, tudíž nemůžu věřit tomu, že jeho účet by nechali bez problému otevřený. Navíc já asi měsíc nenahrával, tudíž by to musela být videa co už na svém účtu mám a on je tedy nahrál podruhé.
Také si myslím, že kontaktovat pana Oringera nebude mít smysl, ale určitě je to varianta (i kdyby to měl číst někdo jiný).
Na oficiální forum Shutterstocku se nedostanu, když mám zablokovaný účet.
Ano, to je ale asi až poslední varianta, pokud by mi účet trvale zablokovali a nekomunikovali se mnou, snažil bych se kontaktovat veškerá média (asi hlavně americká) a informovat je o tomhle případu, aby napsali o přístupu Shutterstocku, že mi zničili 6 letou tvrdou práci. Já beru to, že třeba našli nějaký problém, ale tak ať ho se mnou řeší, ať mě potrestají (že mě třeba měsíc nevyplatí) ale ať mi to hlavně trvale nezavírají.