Účet deaktivován

Re: Účet deaktivován

Příspěvekod alzbeti » 6. srpen 2019 17:26

Mne to tak trocha pripadá ako sabotáž samotného shutterstocka zvnútra ... ak tie videa fakt vyrábali vela, pre nich to bolo x-krát viac ... aj keby hned boli porušene pravidla ale mali z toho peniaze, prečo by účet rušili?
Hodnocení: 0
alzbeti

Reputace: +10

Příspěvekod Tonda » 6. srpen 2019 18:31

alzbeti píše:Mne to tak trocha pripadá ako sabotáž samotného shutterstocka zvnútra ... ak tie videa fakt vyrábali vela, pre nich to bolo x-krát viac ... aj keby hned boli porušene pravidla ale mali z toho peniaze, prečo by účet rušili?

Já tomu vůbec nerozumím, doufal jsem, že se to vyřeší během pár dnů, ale potom co jsem četl tu jinou zkušenost, co jsem zde popisoval, tak jsem ztratil naději a jenom čekám na ten email kdy mi oznámí, že účet ruší trvale za porušení podmínek a považují událost za uzavřenou.

Neřeknu, kdyby se to stalo někomu s pár set videii, ale mě před cca 2 lety posílal jeden pán statistiku, kde jsem byl v top 50 autorů videí na Shutterstocku v celosvětovém měřítku. Napadají mě všemožné varianty proč... jestli nejsem třeba součást nějaké vykonstruované čistky atd. Pokud někdo začne nahrávat moje videa, mají deaktivovat jeho účet a mě o tom přece informovat, ne? To že i oni přicházejí o mnohem více peněz než já? Tomu taky vůbec nerozumím. Když jsem jeden z předních autorů co jim vydělává peníze, proč se mi přednostně nevěnují? Nerozumím vůbec ničemu.
Tonda

IP: 185.112.167.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 6. srpen 2019 19:07

Je zbytečné v tom hledat jakoukoli logiku, protože logika v tom zjevně není. Pokud se to nevykomunikuje telefonicky, stálo by možná za pokus to nalepit na všechny možné sociální sítě - možná to není dobrý nápad, moje osobní zkušenosti se sociálními sítěmi = 0, protože tam prostě nejsem. Vypadá to tak, že nikdo z podpory už se normálními maily nezabývá, ale je možné předpokládat, že do sociálních sítí civí.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Host » 6. srpen 2019 19:32

Shutterstock byla slušná firma do doby než Oringer prodal polovinu akcií na burze. Brzo potom to s nimi začalo jít z kopce i když se z Broad Street přestěhovali do výšin Empire state building. Podpora tehdy celkem fungovala a dokonce se u některých autorů snažili o individuální přístup. Z dnešního pohledu to už je jenom pohádka.
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod joncko » 6. srpen 2019 21:46

Trochu mimo tému, ale aby som predišiel podobným problémom ako má Tonda, tak sa chcem sa spýtať či je na fotobankách povolené "recyklovať" videá tým spôsobom že video preklopím vertikálne, prípadne to isté video nahrám s obrátenou časovou osou (to znamená že pôjde akoby odkonca) a takto z jedného záberu získam dajme tomu 3-4 rôzne videá.
joncko

Reputace: +26

Příspěvekod PandaWild » 6. srpen 2019 22:30

Jednoduché úpravy jako překlápění zakazují, to považují za duplicitu. Ale zda to jsou schopni zkontrolovat, asi ne. Mám část obrázků duplicitně s překlopením, nebyly s tím zatím problémy, ale už bych to dnes raději neriskoval. Úprava by měla přinést novou užitnou hodnotu, např. reverze videa si myslím by mohla být hodnotná. Překvapivě se mi prodávají i videa s inverzí obrazu (netuším k čemu), ale měl jsem je odvahu dát jen na MotionElements.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod zdenat5 » 7. srpen 2019 05:59

alzbeti píše:Mne to tak trocha pripadá ako sabotáž samotného shutterstocka zvnútra ... ak tie videa fakt vyrábali vela, pre nich to bolo x-krát viac ... aj keby hned boli porušene pravidla ale mali z toho peniaze, prečo by účet rušili?

Od 12.8. chystají další buzeraci
https://forums.submit.shutterstock.com/ ... nt-policy/
Abychom zlepšili celkovou kvalitu kolekce obrázků Shutterstock, aktualizujeme naše zásady pro kontrolu podobného obsahu.
Legrační - odbouchli nejkvalitnější vektory tím blbismem se zvětšením EPS - o kvalitu asi nejde. Pokud by zmizely tuny opravdu téměř totožných - tak fajn, ale mám zkušenost - vyhození lilie pro podobnost s jinou- i když byla úplně jiná - a to se občas stane . Tak aby z toho nebylo - je to kytka = similar.
Taky mne napadlo - kdyby před výplatou rušili kvalitní portfolia - to by byl dobrý zisk - zapláclo by to jejich klesající příjmy. Obrana proti tomu jak je vidět není - proč to schvalovali, když to bylo tak závadné :?: :!: :?:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Egeris » 7. srpen 2019 06:43

Osobně to opravdu nechápu, jen tak zrušit velmi dobře vydělávající portfolio. Vždyť na tom mají ztráty i oni a mělo by být v jejich zájmu to co nejdříve nějak vyřešit. Jen jestli ti někdo nezáviděl tvůj úspěch a nezatahal za nitky u nějakýho kámoše přímo v SS. Ale to už jsou spíš konspirační teorie.
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 7. srpen 2019 07:28

Chudák Tonda se nám tady v téhle okurkové sezóně postaral o téma na diskuzi.
Žádná konspirace, to bude čistokrevná tupost, v manažerském slangu tzv. "blboškování" Jak už tady někdo napsal, byla porada, kde se řeklo, že se musí databáze šutru vyčistit od podobných obrázků, tak si někdo seřadil portfolia podle velikosti a začal je mazat. V tom úvodním mailu psali "disabled" a ne třeba "canceled" nebo "terminated" takže šance tu je. Bude to ale trvat tak měsíc, dva, si myslím.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Navstevnik_3 » 7. srpen 2019 07:33

Kdyz jsme u tech teorii:
napadlo me, jestli te proste nevystipal nejaky dalsi vetsi hrac v oblasti videa s podobynm zamerenim, ktery ma kamose u SS (nebo napsal dobre anonymni udani). U 20k portfolia uz si dokazu predstavit, ze jde o zajimave penize. A v soucasne dobe mezi TOP prispevateli asi moc celke kamaradstvi nelze cekat. Prochazel jsi si licencni ujednani mezi tebou a SS ohledne pravnich vztahu co ma kdo za povinnost? Jestli ti pri smazani uctu vylozene nedluzi vysvetleni (i kdyz se bojim ze toto bude psane vylozene v jejich prospech, stejne jsme meli sanci jen souhlasit pri zakladni uctu).
Navstevnik_3

IP: 188.122.208.1xx

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock