zdenat5 píše:Mne hned zarazilo ve zdůvodnění
"Shutterstock has discovered that you are submitting images that were previously submitted to Shutterstock. As this is a violation of the Submitter TOS you agreed to upon signing up as a Shutterstock contributor, your account has been disabled."
Mluví se o images - i když o profesionalitě Shutterstocku po jejich zmrvení nahrávání vektorů -mám vážné pochyby - nemělo tam být třeba soubory ? Když už ne videa ? Jestli to není zase nějaké jejich blbé pokusnictví , případně chyba ?![]()
No jak píšeš, jelikož je to Shutterstock, tak jsem na to vůbec nebral ohled a říkal si, že tak obecně nazývají veškeré soubory, co by se oni namáhali aby to upřesnili, že. Ale přesně, čím víc o tom přemýšlím, tak si říkám, že to prostě musí být jenom nějaká hloupá chyba, nejsem si vědom jiné příčiny. Nicméně stále se neozvali, včera večer jsem psal znova na submit@shutterstock.com že je to závažný problém a aby to prosím někdo urychleně řešil, avšak také bez reakce. Tak že jedna z nejhorších chvílí v mým životě stále trvá.