Účet deaktivován

Re: Účet deaktivován

Příspěvekod Tonda » 1. srpen 2019 15:11

zdenat5 píše:Mne hned zarazilo ve zdůvodnění
"Shutterstock has discovered that you are submitting images that were previously submitted to Shutterstock. As this is a violation of the Submitter TOS you agreed to upon signing up as a Shutterstock contributor, your account has been disabled."

Mluví se o images - i když o profesionalitě Shutterstocku po jejich zmrvení nahrávání vektorů -mám vážné pochyby - nemělo tam být třeba soubory ? Když už ne videa ? Jestli to není zase nějaké jejich blbé pokusnictví , případně chyba ? :?: :roll:

No jak píšeš, jelikož je to Shutterstock, tak jsem na to vůbec nebral ohled a říkal si, že tak obecně nazývají veškeré soubory, co by se oni namáhali aby to upřesnili, že. Ale přesně, čím víc o tom přemýšlím, tak si říkám, že to prostě musí být jenom nějaká hloupá chyba, nejsem si vědom jiné příčiny. Nicméně stále se neozvali, včera večer jsem psal znova na submit@shutterstock.com že je to závažný problém a aby to prosím někdo urychleně řešil, avšak také bez reakce. Tak že jedna z nejhorších chvílí v mým životě stále trvá.
Hodnocení: 0
Tonda

IP: 185.112.167.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Host » 1. srpen 2019 16:40

Zdá se mi, že se poslední dobou nějak zaměřili na videosoubory. Neustále bojuji s nesmyslným vyhazováním za šum, který neexistuje a jiné tzv. nedostatky. Napodruhé berou většinou vše bez námitek. Je to otravné.
Možná že zde bude zakopaný pes.
Na poradě se řeklo: "Nesmí nám projít muž s koženou brašnou..."
Indové jsou aktivní a podle toho to vypadá... :cry:
Asi bych vyzkoušel přímý telefonát. Přece jen tam je trochu větší šance.
Držím palce ať to dobře dopadne v co nejkratší době.
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod zdenat5 » 1. srpen 2019 17:07

Tonda píše:
zdenat5 píše:Mne hned zarazilo ve zdůvodnění
"Shutterstock has discovered that you are submitting images that were previously submitted to Shutterstock. As this is a violation of the Submitter TOS you agreed to upon signing up as a Shutterstock contributor, your account has been disabled."

Mluví se o images - i když o profesionalitě Shutterstocku po jejich zmrvení nahrávání vektorů -mám vážné pochyby - nemělo tam být třeba soubory ? Když už ne videa ? Jestli to není zase nějaké jejich blbé pokusnictví , případně chyba ? :?: :roll:

No jak píšeš, jelikož je to Shutterstock, tak jsem na to vůbec nebral ohled a říkal si, že tak obecně nazývají veškeré soubory, co by se oni namáhali aby to upřesnili, že. Ale přesně, čím víc o tom přemýšlím, tak si říkám, že to prostě musí být jenom nějaká hloupá chyba, nejsem si vědom jiné příčiny. Nicméně stále se neozvali, včera večer jsem psal znova na submit@shutterstock.com že je to závažný problém a aby to prosím někdo urychleně řešil, avšak také bez reakce. Tak že jedna z nejhorších chvílí v mým životě stále trvá.

To je mi tě líto - jistě se to příznivě vyřeší. Na vytváření stresu je Shutterstock jednička. To bylo taky super, když adminka Kate úplně všem poslala výhrůžný email, že kvůli spamování v názvu bude účet zrušen - dva dny sem to kontrolovala než prohlásili, že se nás to vlastně netýká. :lol:
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod shalom3 » 1. srpen 2019 17:51

Schutter chce nadhled, zřejmě tam je větší koncentrace osob, které nemají shůry dáno :mrgreen:
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 2. srpen 2019 07:48

Když už si má člověk vybrat svůj díl smůly, tak je asi lepší, že se to trefilo do okurkové sezóny, která na šutru je a rok od roku okurkovější..
V každé případě s napětím sleduji novinky a držím pěsti štěstí ať se to rychle kladně vyřeší.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Návštěvník » 2. srpen 2019 20:02

Tonda píše: Tak že jedna z nejhorších chvílí v mým životě stále trvá.

Naprosto ti rozumím a cítím s tebou. Samozřejmě držím palce, ať se to rychle a zdárně vyřeší. Zatím žádné nové zprávy?
Návštěvník

IP: 82.100.59.xx

Příspěvekod Tonda » 2. srpen 2019 20:26

Návštěvník píše:
Tonda píše: Tak že jedna z nejhorších chvílí v mým životě stále trvá.

Naprosto ti rozumím a cítím s tebou. Samozřejmě držím palce, ať se to rychle a zdárně vyřeší. Zatím žádné nové zprávy?

Děkuji. Bohužel ne, nejhorší je, že přichází víkend, tak že šance na reakci se snižuje. Koukal jsem, že Petrovi se to stalo s 1200 fotkami, mě ze dne na den zmizelo přes 21 000 videí, několikaletá usilovná a nákladná práce přestala existovat. Ten neustálý stres co bude je strašný. Ohledně novinek budu samozřejmě informovat.
Tonda

Příspěvekod castyhost » 2. srpen 2019 22:17

nejsi pro ne mala ryba, popadni nekoho a zavolej tam, nenech se odbejt, zatlac na ne

muzes to mit vyrizeny s omluvenkou a treba na tom i vydelat
nebo cekat v koute az si vsimnou zapadlyho mailu
castyhost

IP: 2a00:1028:8b43:9082:d4e0:d5b2:b5ee:66xx

Příspěvekod Tonda » 2. srpen 2019 22:38

castyhost píše:nejsi pro ne mala ryba, popadni nekoho a zavolej tam, nenech se odbejt, zatlac na ne

muzes to mit vyrizeny s omluvenkou a treba na tom i vydelat
nebo cekat v koute az si vsimnou zapadlyho mailu

Telefonní podpora je pondělí až pátek. Tak že tam pravděpodobně zavolám v pondělí, ale mám pocit, že mě stejně jenom odkáží na oddělení, na které jsem už dostal email. Tohle tam musí někdo důkladně prověřit, i z toho důvodu mě na emailu informovali, že pokud se mi neozvou do 3 dnů, tak ať je kontaktuji znova, což jsem udělal už dnes, po 2 dnech.

A u Shutterstocku velice pochybuji o nějaké omluvě, jejich přístup nemá cenu komentovat, největší výhra bude to, jestli mi to vůbec obnoví. Je to smutný, ale je to tak.
Tonda

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 2. srpen 2019 23:05

Tonda píše:mě ze dne na den zmizelo přes 21 000 videí

Tak to je síla, to číslo mě dostalo. Ještě si pamatuju z dětství vyprávění dědečka, jak mu bylo, když mu komunist sebrali prosperující řeznictví v Praze. Jenom mi nedává smysl, že ti šutr dělá 50% příjmů, máš je také na isocku? Já tam mám asi 30 videí a každý měsíc se pravidelně jedno prodá, někdy za dolar, někdy za 70 dolarů - tak když použiju přímou úměru, tak se dostávám k pěkným částkám.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock