Host píše:Dejte šanci tomu telefonátu. Oni mizerně komunikují i se zákazníky. Nedávno jsem slyšel jaký byl problém s prodloužením ročního předplatného u jednoho nakladatele. Na maily také nereagovali, pomohla až přímá telefonická domluva na druhý pokus, dotyčná osoba prý byla na dovolené.
Neztrácejte naději

Dobře, děkuji za podnět, na začátku příštího týdne jsem se domluvil s kamarádem, který umí perfektně anglicky a zavoláme tam.
Proces nahrát cca 20 000 videí na danou fotobanku je cesta na několik měsíců práce než to začne něco vydělávat, ale příjem ze Shutterstocku mi vypadl ze dne na den. Ale po nových fotobankách se samozřejmě dívám a zkouším. Ale to furt neřeší to, že mi někde ukončí moji několikaletou práci.
Na Pond5 a Storyblocks samozřejmě videa mám. Na Storyblocks je už několik měsíců mrtvo, skoro bez prodejů a příjem na Pond5 mám na úrovni, kdy jsem začínal a měl tam pár stovek videí. Ono to kompletně poslední měsíce (rok a půl) letí dolů, i přesto že jsem zvýšil kvalitu a kvantita je taky v pořádku, o to horší, že pak přijde něco jako zablokování účtu na nejvýdělečnější fotobance.