Účet deaktivován

Re: Účet deaktivován

Příspěvekod Tonda » 3. srpen 2019 15:21

Tak mi zatím odpověděli pouze na Facebooku, a to tak, že mám čekat, až se mi vyjádří z submit@shutterstock.com. Jakákoliv urgence nemá absolutně žádný smysl. Podívají se na to, až oni uznají za vhodné.

Od registrace na MicrostockGroup také uběhlo několik dní a schválený účet stále nemám, tak že zde taky nemám šanci na podporu či rady.
Hodnocení: 0
Tonda

IP: 185.112.167.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Tonda » 6. srpen 2019 13:05

Tak stále bez komunikace. Bojím se, že už mi to nemusí nikdy obnovit, tak že si hledám práci.

Na Microstockgroup jsem četl případ, kdy mu odpověděli po měsíci s tím, že účet pro porušení TOS zavírají a že záležitost považují za uzavřenou a dále nekomunikovali (žádné řešení problému s autorem), možná mě čeká to stejné, i přesto, že si nejsem vědom žádného úmyslného pochybení. Strašná bezmoc, několikaletá práce ztracena a život vzhůru nohama.
Tonda

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 6. srpen 2019 13:37

Ve starém Japonsku měl samuraj právo kohokoliv z nižší vrstvy beztrestně zabít a nemusel to také nijak vysvětlovat - oproti tomu je pravomoc Shutterstocku přeci jenom o dost menší.
Je jasné, že to je totálně k nasrání, ale Šutr klesá a stává se jenom jednou z mnoha dalších fotobank. Pořád se mi nechce věřit, že je jeho ztráta tak fatální.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Host » 6. srpen 2019 13:50

Dejte šanci tomu telefonátu. Oni mizerně komunikují i se zákazníky. Nedávno jsem slyšel jaký byl problém s prodloužením ročního předplatného u jednoho nakladatele. Na maily také nereagovali, pomohla až přímá telefonická domluva na druhý pokus, dotyčná osoba prý byla na dovolené.
Neztrácejte naději :!:
+Vero Hodnocení: +1
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod zdenat5 » 6. srpen 2019 14:12

Tonda píše:Tak stále bez komunikace. Bojím se, že už mi to nemusí nikdy obnovit, tak že si hledám práci.

Na Microstockgroup jsem četl případ, kdy mu odpověděli po měsíci s tím, že účet pro porušení TOS zavírají a že záležitost považují za uzavřenou a dále nekomunikovali (žádné řešení problému s autorem), možná mě čeká to stejné, i přesto, že si nejsem vědom žádného úmyslného pochybení. Strašná bezmoc, několikaletá práce ztracena a život vzhůru nohama.

Já bych to okamžitě nahrála na úplně všechny ostatní fotobanky- je to sice děsný - takové množství, ale hned by se to prodávalo. Ty nízké ceny u istocku - budou nejspíš za kouknutí - ne za stažení. Navíc Shutterstock nepatří k nejlepším prodejcům videí . S Contributory , kteří je živí jednají jako s podřadnými otroky, to nikde jinde není. Vysvětlit - případně nejdříve varovat - ani omylem. Stejně půjdou do háje zelenýho.
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod ivusakzkrabice » 6. srpen 2019 14:53

Připojuji se k nezahazování flinty do žita a započetí nahrávání na ostatní fotobanky!
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Návštěvník » 6. srpen 2019 15:13

Já bych taková videa okamžitě nahrál na Pond5 a Storyblocks a pak by už mě nějaký Šutr netrápil.
+Lenka Hodnocení: +1
Návštěvník

IP: 185.67.188xx

Příspěvekod Tonda » 6. srpen 2019 15:47

Host píše:Dejte šanci tomu telefonátu. Oni mizerně komunikují i se zákazníky. Nedávno jsem slyšel jaký byl problém s prodloužením ročního předplatného u jednoho nakladatele. Na maily také nereagovali, pomohla až přímá telefonická domluva na druhý pokus, dotyčná osoba prý byla na dovolené.
Neztrácejte naději :!:

Dobře, děkuji za podnět, na začátku příštího týdne jsem se domluvil s kamarádem, který umí perfektně anglicky a zavoláme tam.

Proces nahrát cca 20 000 videí na danou fotobanku je cesta na několik měsíců práce než to začne něco vydělávat, ale příjem ze Shutterstocku mi vypadl ze dne na den. Ale po nových fotobankách se samozřejmě dívám a zkouším. Ale to furt neřeší to, že mi někde ukončí moji několikaletou práci.

Na Pond5 a Storyblocks samozřejmě videa mám. Na Storyblocks je už několik měsíců mrtvo, skoro bez prodejů a příjem na Pond5 mám na úrovni, kdy jsem začínal a měl tam pár stovek videí. Ono to kompletně poslední měsíce (rok a půl) letí dolů, i přesto že jsem zvýšil kvalitu a kvantita je taky v pořádku, o to horší, že pak přijde něco jako zablokování účtu na nejvýdělečnější fotobance.
Tonda

Příspěvekod Baldion » 6. srpen 2019 17:00

Držím pěsti. Naprosto rozumím těm pocitům, musí to být peklo. Ale pořád si myslím, že musí jít o nějaký omyl nebo chybu a vysvětlí se to. Nervy a ušlý zisk vám asi nikdo nevynahradí, ale snad to dobře dopadne.
Fotobanky bych nevzdával a nahrál to ke konkureci. Určitě bych dal šanci iStocku. Přes mizerné částky za jednotlivé prodeje to ve výsledku hází slušnou sumu.
Držte se.
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod shalom3 » 6. srpen 2019 17:08

Mám to podobně - videí se mi také nejvíce prodalo za Shutru. Tu a tam něco na Motionelements a pak na Pondu. Jinde je prodej videa v podstatě rarita.
Doporučuji bezmeznou vlezlost, bez toho člověk dneska nepřežije. Zdá se, že tichým, slušným, ohleduplným a trpělivým asi nějak odzvonilo. :(
Vypadá to, že součaným trendem fotobank je nasr... jak zákazníky, tak i dodavatele. Ovoce jednou sklidí.
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock