od Tonda » 31. červenec 2019 14:17
Díky za reakci Petře. Žádné prasárny jsem nedělal. Na microstockgroup jsem se registroval, čekám na schválení od admina.
Tvůj příběh jsem si přečetl, tak že víš, jak mi teď asi je, navíc jak píšeš na konci, je to můj full-time job a Shutterstock tvoří 50% mých příjmů, zrušení účtu by pro mě byla konečná.
Nicméně potom co jsem psal na zmíněný email mi přišla tato automatické reakce
"Thank you for your email. We have received your inquiry and are working on it. Please note that, while we look into every inquiry we receive, we do receive a high volume of messages. If you do not receive a response from us within 3 days, please email us back in direct response to this email. Please do not send a new email, as this may delay our handling of your issue."
Bojím se tedy znova někam někomu psát, abych si řešení problému nezhoršil. Každá minuta je pro mě teď peklo, ale nedovedu si představit, že budu čekat tři dny a oni neodpoví.
Svůj problém napíšu i na microstockgroup jakmile mě admin schválí. Přístup na Shutterstock forum pochopitelně nemám když je můj účet zablokovaný.
Z tvé reakce Petře tedy usuzuji, že by můj účet měl být stále někde skrytý a videa nejsou smazána a šance stále je. Vůbec si ale nedovedu představit co to mohlo způsobit, v případě videí je šance na duplicitu malá, žádné jednoduché animace, co by se dalo zaměnit s cizí prací, nemám.